Hackintosh probléma mi a teendő?
Sziasztok! Fel raktam a laptopomra egy hackintosh yosemite-ot legacy, és el indítom be jelentkezek és pár másodperc után ki fagy majd 1 perc után újra indul.
Specifikáció: core 2 duo 1.80ghz
2gb ram (próbáltam 4-el is de csak annyi hogy gyorsabban bootol)
300gb Samsung hdd 100%-os.
Ha ennyire szereted a MacOS-t, akkor miért nem veszel inkább egy igazi Macintosh-t? Jaaa nincs rá pénzed? Akkor miért nem használsz Linux-ot, arra is van olyan grafikus felület, ami hasonlít a MacOS-re:
"A linux nem nagyon jön be"
A kernel magában nekem sem jönne be...
#4: Hmmm, akkor ha a Linux nem nagyon jön be, akkor miért akarsz azzal b*sz.akodni? A MacOS bár UNIX, de nem sok választja el a Linux-tól, kb semmi... :-)
A kérdésre meg ez volt a válasz. Persze olvasgathatnál külföldi oldalakat is, mert kicsi a valószínűsége, hogy te vagy az egyetlen, akinek ez a problémája:
(bár azt azért megjegyzem, hogy az nVidia-nak nincs opensource drivere linuxra sem, ettől függetlenül fel lehet rakni, csak nem duplakattintással)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!