Tudnátok ingyenes felhő alapú gaming programokat írni?
Figyelt kérdés
Jelenleg a Geforce Now nevű programot használom, de mostanság nagyon akadozik játszhatatlan szinten, pedig kábelről játszok. Ezért érdekelne, hogy tudnátok mondani pár ehhez hasonló ingyenes programot, hátha az nem fog akadozni. Még mielőtt valaki beszólna, anyagi helyzetem miatt nem engedhetem meg a fizetős platformokat vagy egy gamer pc-t
Előre is köszi.
2020. szept. 24. 20:45
1/2 anonim válasza:
Ja, ugyan ott találod ahol az ingyen kenyeret a boltba. :D
2/2 anonim válasza:
Sajnos jó minőségű ingyenes szolgáltatás nincs ezen a téren és szerintem egy ideig nem is lesz (olyan háttér kell hozzá, h nem tudnák miből finanszírozni - reklám - sponzor stbvel sem) . Esetleg trial verziók vannak 1-2 hónapos próbaidővel, azok között nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!