Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell egyetlen .iso...

Hogyan kell egyetlen .iso fájllá gyúrni/egyesíteni a 3db .iso fájlként letöltött Windows 10 rendszer képfájlját?

Figyelt kérdés

Munkahelyem biztosítja a Win rendszert.

A képfájlt 3db .iso + 1 .crc fájlként kell letölteni az általuk megadott oldalról. Adnak hozzá hivatalos licensz kulcsot is.

Letöltés után hogy lehet az .iso fájlokat egyesíteni úgy, hogy telepítés céljából kiírható legyen?

2020. szept. 19. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az a 3 iso 3 különböző verzió és csak azt kell kiírnod, amelyiket telepíteni szeretnéd?
2020. szept. 19. 23:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem értem a kérdést... mármint azt tudom hogy lehet iso-t készíteni, de hogy milyen windowst töltesz Te le 3 részben, nem vágom. Windows telepítőket nem szokás több részre bontani, nem lehet, hogy a 3 iso fájl 3 különböző verzió? Tudsz esetleg linkelni egy képernyőképet a 4 fájlról? (akár privátban, ha nem szeretnéd közkinccsé tenni)
2020. szept. 19. 23:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Szoftver név:

Windows 10 Home Premium (x64)

Letöltendő fájl neve:

win10_hun_41235957164.iso

Kulcs: [kapott kulcs]

Fájl letöltése (ezek a linkek nevei, amire kattintva jön le a fájl):

Letöltés #1 Letöltés #2 Letöltés #3 #crc

2020. szept. 19. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a 3 link mögött ugyan az a fájl van, csak 3 különböző szerveren, hogy ha az egyik terhelt vagy nem működik, választhass másikat.
2020. szept. 19. 23:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, 4-esnek igaza van, valószínűleg ugyanaz a fájl, csak 3 szerverről is letölthető, ha valamelyik elérhetetlen, vagy túlterhelt lenne (sok oldalon működik így a fájl letöltés...)
2020. szept. 19. 23:42
 6/10 A kérdező kommentje:

Értem.

És a .crc fájllal mit kell kezdeni? Úgy tudom, hogy az darabolt fájlok esetében szokott lenni.

Ebben az esetben mire szolgál, ha nem darabolt a fájl?

2020. szept. 19. 23:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmit, de javaslom előbb próbáld ki, hogy valóban ugyanazt a fájlt tölti mind 3 link, vagy valamilyen megmagyarázhatatlan okból mégis csak fel van darabolva...
2020. szept. 19. 23:52
 8/10 anonim ***** válasza:

a crc ugyanarra szolgál mintha darabolt lenne.

az a célja, hogy amit letöltöttél ellenőrizhesd, hogy bitre pontosan ugyanaz töltődött le (nem hibásan töltődött le) mint ami a szerveren van. mivel 1 crc van, én is arra tippelek, hogy a 3db iso az teljesen ugyanaz..

2020. szept. 19. 23:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Tényleg az a helyzet, hogy a 3 linken ugyanaz a fájl van.

A .crc fájllal hogyan tudom ellenőrizni, hogy jól töltődött-e le a képfájl?

2020. szept. 20. 07:26
 10/10 anonim ***** válasza:

CRC ellenőrzés Total Commanderrel:

Az iso-t, és a crc fájlt egy mappába teszed. Kijelölöd a crc fájlt. Fájl menü/Ellenőrzés (ellenőrző fájl alapján) menüpont.

Persze léteznek külön crc programok is. A google tud róla.

Csak egy példa: [link]

2020. szept. 20. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!