Hogyan kell egyetlen .iso fájllá gyúrni/egyesíteni a 3db .iso fájlként letöltött Windows 10 rendszer képfájlját?
Munkahelyem biztosítja a Win rendszert.
A képfájlt 3db .iso + 1 .crc fájlként kell letölteni az általuk megadott oldalról. Adnak hozzá hivatalos licensz kulcsot is.
Letöltés után hogy lehet az .iso fájlokat egyesíteni úgy, hogy telepítés céljából kiírható legyen?
Szoftver név:
Windows 10 Home Premium (x64)
Letöltendő fájl neve:
win10_hun_41235957164.iso
Kulcs: [kapott kulcs]
Fájl letöltése (ezek a linkek nevei, amire kattintva jön le a fájl):
Letöltés #1 Letöltés #2 Letöltés #3 #crc
Értem.
És a .crc fájllal mit kell kezdeni? Úgy tudom, hogy az darabolt fájlok esetében szokott lenni.
Ebben az esetben mire szolgál, ha nem darabolt a fájl?
a crc ugyanarra szolgál mintha darabolt lenne.
az a célja, hogy amit letöltöttél ellenőrizhesd, hogy bitre pontosan ugyanaz töltődött le (nem hibásan töltődött le) mint ami a szerveren van. mivel 1 crc van, én is arra tippelek, hogy a 3db iso az teljesen ugyanaz..
Tényleg az a helyzet, hogy a 3 linken ugyanaz a fájl van.
A .crc fájllal hogyan tudom ellenőrizni, hogy jól töltődött-e le a képfájl?
CRC ellenőrzés Total Commanderrel:
Az iso-t, és a crc fájlt egy mappába teszed. Kijelölöd a crc fájlt. Fájl menü/Ellenőrzés (ellenőrző fájl alapján) menüpont.
Persze léteznek külön crc programok is. A google tud róla.
Csak egy példa: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!