Lex01 kérdése:
Miért van az, hogy ülök a laptop előtt és hallom, hogy jár a ventillátor mint az állat?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ülök a laptop előtt és hallom, hogy jár a ventillátor mint az állat. Megnyitom gyorsan a feladatkezelőt, hogy mi fut a háttérben, látom cpu 100% de csak egy pillanatra mert ilyenkor rögtön vissza normál 10%-ra és a venti is megpihen. Mintha kajak szórakozna velem ez a szar.2020. szept. 13. 07:36
11/14 anonim válasza:
Milyen géped van?
Nálam is ilyen volt Windows 10-en, 8.1-en nem fordul ez elő. Bár nem emiatt váltottam, mert csak a háttérben használta, tehát játékokban nem volt teljesítménygond, és hangos se volt a gép.
Szerintem ha nincs teljesítménnyel baj, akkor hagyjad.
12/14 A kérdező kommentje:
Driver volt, visszaállítottam alapra és befejezte a hülyeséget. Audio drivert downgradelni kellett mert az újabbal halk volt a hangszóró. Vicc az egész.
2020. szept. 13. 18:20
13/14 anonim válasza:
Szóval szar drivert rakott fel a Windows.
Persze, a válaszom megint le lett pontozva, gondolom azért, mert igazam volt.
14/14 A kérdező kommentje:
Pontosítok, nem driver volt hanem a köcsög antimalware, hozzá kellett adnom a defendert a kivételekhez a defenderben :D
2020. szept. 15. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!