Alacsony FPS, és kibírhatatlan lag új videókártya beszerelés után. Mit tegyek?
Vásároltam egy Geforce GTX 1650-t és be is üzemeltem. Elindítottam a CS:GO-t, hogy kipróbáljam. Miután betöltött a pálya és spawnoltam kibírhatatlanul elkezdett szaggatni a játék. Az FPS-m leesett 4-5-re. Betöltés közben még 1-re is leesett. Hiába vettem le a legalacsonyabb settingre, nem használt. Aztán a Sleeping Dogs nevű 2012-es nem nagy gépigényű játékkal próbáltam ki. Az nem laggolt, de a benchmark szerint az átlag fps-m 24 volt, a minimum pedig 13, ami elég szar. Ráadásul néha elkezdett nagyon hangosan recsegő hangokat kiadni a játék. Főleg amikor belenyúltam a beállításokba. Szóval a kérdés.. miért nem futnak szépen a játékok a gépemen?
CPU: AMD Phenom II X4 965
RAM: 4 GB Dual
GPU: Geforce GTX 1650 4GB DDR5
1 TB HDD
Internet Speedtest: 41 PING, 35.24 Mb/s letöltési sebesség, 10.53 Mb/s feltöltési.
DDU- régi kártya driver törlés új telepítés
+4gb RAM
Igen, tudom hogy az nem egy erős proci, de a gépigényekből ítélve nem kellene hogy probléma legyen.
A régi kártya driveret töröltem. Igaz manuálisan és nem DDU-val. Lehetséges hogy nem tavolitott el mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!