Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyi lehet kb. egy Wi-fi...

Mennyi lehet kb. egy Wi-fi beszerelés ára?

Figyelt kérdés

Hamarosan költözök és ahova megyek ott még nincs Wi-fi. Min. 10 ezret szeretnék én is beleadni ha olyan sok lenne. Próbáltam rákeresni de nem találtam még csak becslést sem. Nem tudom semmit azon kívül hogy lesz Wi-fi. Szeretném előrehozni hogy ne kelljen 1 hónapig a kevés mobilnetemen élni ( 1GB). ( ami amúgy lehetetetlen 1 hónapig, főleg nekem)

( tudom hogy ez sok mindentől függ, és nem is kell sok mindenre, max. 2 telót meg laptopot lásson el nettel)

2020. aug. 23. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Először egy szolgáltatóval kell szerződést kötni, ők jönnek ki és telepítik az eszközt. Általában már olyan modemet/routert hoznak, ami Wi-Fi-t tud. Nem kell fizetni ezért pluszban.

Szolgáltatótól függ, hogy mennyi idő, míg elvégzik a bekötést, de kb 30 nappal lehet számolni. Nézd meg, milyen szolgáltatók vannak ott, ahova költözni fogsz és rendeld meg a szolgáltatást.

2020. aug. 23. 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Wifi-t valamilyen hozzaferesi pont szolgaltat (pl router) egy telepitett vegponton. A vegpontot az internet-szolgaltato (ISP) szereli, ha telepitheto, elofizetesi szerzodes megkotese utan. Ez mostanaban egyutt jar egy olyan eszkozzel, ami hozzaferesi pont is egyben (router). Ez szolgaltat wifi-t.

Tehat ha ott, ahova koltozol, meg nincs internetszolgaltatas, elofizetsz egyre (szerzodes), de eztl pl egy alberletnel a foberlo/tulaj neven van.

A 10eft nagyon sok, de csomagtol fugg, hogy mennyi lesz az elofizetesi dij/ho. A telepites meg ingyenes. Ha routert nem adnak a vegponthoz, akkor annak koltsege van, de abba se "bele" kell adni, mert osszesen sincs 10 rugo, amit osszedobtok.

2020. aug. 23. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!