Kb. 10 percenként lefagy a sony vegasom. Mit lehetne tenni ezügyben?
Figyelt kérdés
Használat közben kb. 10 percenként lefagy az egész program, és sokszor a munkám is oda veszik ha véletlen nem mentek. Eleinte nem voltak ilyen gondok ezzel a crackelt verzióval, de viszont más crackekkel is voltak hasonló problémák régen.(Sony vegas 14, crackelt)2020. aug. 25. 18:20
1/5 anonim válasza:
Eredeti vagy crackelt jóformán mindegy, a Sony vegas mindig is crashelt. Zárj be minden programot és úgy próbáld. Nálam a Firefox akasztja ki
2/5 A kérdező kommentje:
Általában nem szokott menni semilyen program a háttérben, max a discord, és semmi olyan program nincs a gépen ami esetleg ki fagyasztaná(semilyen böngésző,zavaró program), mert szinte mindent letöröltem már ami nem kellett. De azért köszönöm a segitséget! Még megnézem úgy hogy bezárom a dc-t is.
2020. aug. 26. 18:11
3/5 anonim válasza:
A Sonyvegas sosem szeretett másokkal közösködni. Azt próbáltad, hogy leállítasz mindent, friss boot után egyből azt indítod és nem indítasz mást?
4/5 anonim válasza:
Régen én is Vegasos voltam, de mivel már renderelés közben is lefagyott, még az újabb verziók is, így váltottam Premierre. Ami renderelés szempontjából sokkal stabilabb. Csak annyi van, hogy hagyni kell neki megfelelő helyet a meghajtón amivel dolgozhat. Én minimum 15-20 GB-ot szoktam hagyni akkor hibátlanul végig renderel.
De a lényeg, hogy videós alapszabály, hogy munka közben érdemes kihúzni a gépből az internet kábelt is, hogy ne lassítsa a gépet és ne fussanak háttérprogramok sem.
5/5 anonim válasza:
nekem csinál autosave-t, de elég sok ramot igényel szegényem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!