Miért omlik össze 5-10 percenként a Metro Exodus? Valaki megoldás?
Figyelt kérdés
Eljutottam kb. a játék feléig úgy, hogy volt legalább 10 crash közben, meg még 3-4 BSOD is, viszont most végképp nem tudok haladni a sztorival, mert 5 perc után kidob. Próbáltam már szinte minden megoldást, amit a neten találtam, (VGA, chipset drivert többször is újratelepítettem, grafikai beállításokat játékon belül lentebb vettem, Steames fájl ellenőrzést is többször ráküldtem) de egyiknek se volt különösebb hatása. A játékot G2A-ról vettem. Előtte kipróbáltam tört verzióval is, az még ennyire se működött, de tetszett annyira a játék, hogy megvegyem, és gondoltam, majd eredetibe hátha stabilabb lesz, gondoltam, lehet, hogy a törés rossz hozzá, de majdhogynem ugyanannyira instabil, szóval még kidobtam legalább 10.000 forintot is az ablakon. Hihetetlen, hogy több, mint 1 éve jött ki ez a játék, és még mindig játszhatatlan.2020. jún. 14. 09:23
1/5 anonim válasza:
Megvárod amíg javítják, ha nem a konfigurációd az oka. Ha Steamen vetted volna akkor 2 óra játékidő alatt visszakérhetted volna a pénzed, addig bőven látod ha nem akar futni.
2/5 fukapapa27 válasza:
Nem értem nekem tört verzióm van a gépem 4 mag 4 száll 4.4GHz ketyeg 10 Giga Ram Geforce GTX 750Ti videokártya 2 Gigás és probléma mentesen játszom vele!
3/5 A kérdező kommentje:
Mégis mennyit kéne várni arra, hogy javítsák? 1 év nem volt elég erre? 2 óra játék időn belül nem volt vele probléma. A 4-5. óra után és között kezdődtek a problémák, akkor kezdtem el a grafikai beállításokkal szórakozni, és egy ideig (15 percig) úgy tűnt, hogy megoldódott a probléma, de nem. Kétlem, hogy a konfigurációm lenne az oka, mert más játéknál nem ütköztem ilyen problémákba. SW: Jedi Fallen Order, GTA V, CoD MW1-2 Remastered, Control, Wolfenstein 2, mind hibátlanul fut. Én sem értem, hogy másoknak tökéletesen fut, másoknak crashel, vagy el se indul. RX580-al, Ryzen 2600X-el, 16 giga RAM-al illene működnie.
2020. jún. 14. 10:14
4/5 CspCsj válasza:
Például a játék beállításaiban DirectX 12-ről állítsd át DirectX 11-re.
5/5 A kérdező kommentje:
Alapból DX11-en ment eddig is.
2020. jún. 14. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!