Ezt hogyan kell instalalni?
Figyelt kérdés
Megvan az Adobe premier program csak az a baj hogy trial verzio es a videokon irja szoval anelkul nem lehet megoldani, van 1 angol nyelvu leiras hogy mikent tudom megcsinalni hogy jolegyen csak sajonos nem egeszen ertem, ha valaki lenne olyan szives hogy adna egy mail cimet es alkuldenem neki es leforditana es visszakuldenen nagyon megkoszonnem! S hanem esetleg egy olyan linket ahol le tudom tolteni olyan formaban hogy biztos megy es full verzio szoval nem trialos ha neked esetleg van akkor dobj egy mailt es elmondom hogy hogyan kuldhetned at...:)
Nagyon megkoszonnem kerlek irjatok!
2010. aug. 4. 22:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!