Letöltöttem de nem tudom instalálni, azt írja ki, hogy nem található a bevben a könyvtár fájl a program jelenleg nem használható. Hiába töltöm le a nyomtatványt ugyanazt írja ki. Miért nem sikerül?
Kevés az infó.
Mit töltöttél le(szándékoztál)?
Milyen formátumban van?
Ki kell-e csomagolni?
Milyen szoftverrel lehet megnyitni?
Annak a szoftvernek a futtatásához, meg van-e a gépeden az egyéb szükséges szoftverkörnyezet.
:D
Nagy vonalakban ezek a valódi kérdések esetedben.
Szerintem a bev=abev. Adóbevallással szenved. Elvileg mint szerintem múlt évben is volt, van egy exe file, egy java-s telepítő illetve egy nyomtatvány file. Ezek kellenek hozzá. Előbb az alapő programot kel telepíteni, majd amennyiben hiányzik a gépről a java prg-t, aztán telepíteni a nyomtatványokat. Utóbbit nem másolni. Esetleg nehogy az legyen, hogy a múlt évi prg-t felülírod!
Ha rosszul értettem a problémád akkor bocsi!
Ha tényleg abev, akkor tényleg elfog vele szenvedni..
Nem is mernék rá vállalkozni, hogy így távba elmagyarázzam, ez már TeamViewer kategória..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!