Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet visszaálitani a...

Campes kérdése:

Hogyan lehet visszaálitani a win 7-et? win 10 van rajta és nem engedi usb kulcsról telepiteni. ASUS P8H67-V alaplap, de nem tudom a biosban letiltani a sequrityt,, nincs ott amit irtak a fórumba.Van rá mód?

Figyelt kérdés

#win 10 vissza win 7-re
2020. aug. 14. 16:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Milyen security? Jelszó van a BIOS-on?

Ha igen akkor a gombelem kivételével 30 másodperce majd visszarakásával eltűnik a jelszó.

A másik security, ami eszembe jut az a Secure Boot, amit simán ki lehet kapcsolni.

2020. aug. 14. 18:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Számítástechnika » Programozás
2020. aug. 14. 19:01
 3/17 A kérdező kommentje:
bocs , igen nem irtam helyesen.a secure boost-ot irták a forumban , azt kell kikapcsolni,DE az én biosomban nincs ilyen.a yotubon meg más fórumon a képeken van, de az én alaplapomon nincs ilyen állitási lehetöség. ASUS P8H67-V. Ez hogy lehet?
2020. aug. 14. 20:40
 4/17 A kérdező kommentje:

a youtubon találtam videót az alaplapomról. illetve a bios boot-rol.

látható ott nincs secure boot amit kikapcsolhatnék.

2020. aug. 14. 20:46
 5/17 A kérdező kommentje:
2020. aug. 14. 20:46
 6/17 CspCsj ***** válasza:

Ez egy 2011-es alaplap, még a Windows 8 megjelenése előtt adták ki, - a legfrissebb BIOS verzió meg a Windows 8.1 megjelenése előtti.

Szóval Secure boot még a kanyarban sem volt. (Hivatalosan a Windows 8-cal jött be a támogatása, és az UEFI v2.3.1 verziójától, 2013 áprilistól elérhető)

Az USB telepítő indítása a kézikönyv szerint:

- bedugod az USB telepítőt

- bekapcsolás után az ASUS logónál F8 billentyűt nyomogatva megjelenik az összes indítható eszköz és ott választhatod ki, hogy az az USB induljon

- vagy az ASUS logónál a Delete billentyűt nyomogatva belépsz a BIOS-ba és ott alul a Boot Menu feliratra klikkelsz (F8-at nyomsz) és ugyanúgy kiválasztod az USB-t indításhoz.

2020. aug. 14. 21:09
 7/17 CspCsj ***** válasza:

Kimaradt:

Hogyan csinálod a telepítőt?

Windows 7 ISO fájlt USB-re a hivatalos Microsoft programmal csinálnék:

[link]

Ha így sem működik, akkor írd meg, hogy a telepítés melyik lépésénél van hiba...ha van hibaüzenet, akkor pontosan mi az.

2020. aug. 14. 21:15
 8/17 A kérdező kommentje:
üdv. usb-röl telepitettem eddig mindig oké volt.számitógépes srác csinálta annó az pendrivét. de most a win 10 után nem tudom. ugyan ugy csináltam most is mint azelött is - ugyan úgy ahogy leirtad.vagy 10x. mindig jó volt, ha ezt tudom a fene se tette volna fel a win 10-et.hiába állitom át , mindig a win 10-töltödik be.
2020. aug. 14. 22:36
 9/17 anonim ***** válasza:

"nem engedi usb kulcsról telepiteni"

Ezen mit értesz? Elkezd ugatni vagy beleharap a kezedbe?

Törölted az összes partíciót?

[link]

[link]

2020. aug. 14. 22:39
 10/17 CspCsj ***** válasza:

Tehát bekapcsolás után az F8-ra megjelenik az indítható eszközök listája, - és kiválasztható a pendrive.

Amint kiválasztod és indítod, a telepítőprogram helyett egyből a Windows 10 indítóképernyője jelenik meg?

2020. aug. 15. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!