Klite Codec Pack Hiba mit tegyek?
Figyelt kérdés
amikor fel akarom rakni a K lite Codec Pack-ot akkor a végén ki írja: Error Creating registry key: HKEY_CLASSES_ROOT/.ogg
RegCreateKeyEx Failed; code 5 a hozzáférés megtagadva
2010. aug. 4. 14:17
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
nekem azért kell mert ha nincs klite kodek pack felrakva akkor a sony vegas nem olvas be semmilyen fáljt
2010. aug. 4. 17:42
3/7 anonim válasza:
Igen,akkor szükség van rá.Nincs már feltelepítve valami más pack.Esetleg valami más program tett fel ogg kodeket és valahogyan azzal ütközik.Meg lehetne próbálni egy registry tisztítást,hátha segít.
4/7 A kérdező kommentje:
azt hogy kell a registry tisztitást?
2010. aug. 4. 17:54
5/7 anonim válasza:
Én ezzel szoktam időnként:
Ami hibát talál azt törölni kell.Nem biztos,hogy ettől jó lesz,de mindenképpen hasznos lefuttatni néha.
6/7 A kérdező kommentje:
na letöltöttem végig futtatam és most sem jó!
2010. aug. 4. 18:24
7/7 anonim válasza:
Nem könnyű eset.......:)
Tölts le egy másik K-lite-t,valami más verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!