Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gmail-nal telefonon be lehet...

Gmail-nal telefonon be lehet állítani az aláírásokat?

Figyelt kérdés
A laptopon böngészőből nyitott gmailban be lehet állítani aláírást, telefonról az applikacion is meg lehet csinálni valahogy?

2020. aug. 4. 10:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Android segédlet: Hogyan telepítsük e-mail-es aláírást ...

icuccok.hu › 2015/02/18 › android-segedlet-hogyan-tel...

2015. febr. 18. - Nyisd meg a Gmail app-ot; Menü; Beállítások; Kattints az Aláírás lehetőségre ... Nyisd meg az általad használt e-mail applikációját; Menü ...

Hiányzó: csinálni ‎valahogy?

Gmail - IT café Hozzászólások

itcafe.hu › tema › hsz_9701-9750

Sajna a telefonnal a kukából dobtam ki, ezt hogy tudom vissza tenni? ... vissza lehet valahogy hozni az előzőt? ... Használ valami hátteret, aláírást? ... Nem változtattam jelszót, nem csináltam vele semmit, aztán egyszer elkezdte ezt írni.

Android szakmai topik - Mobilarena Hozzászólások

mobilarena.hu › tema › hsz_34151-34200

Aláírás (nem kötelező megadni) - "De díjazom az ötletet, hogy egy állami rendelettel tiltsuk be a fizikát, ... A telefonon mappába mentést ismerem, és végül így meg is csináltam, csak mivel 70-80 db képről volt szó, így ... 4.4-es androidon a settings.db-ben átállítva ez működött boot uán is. ... Valahogy vissza lehet ezt állítani?

nagy e-szignó könyv

static.e-szigno.hu › anyagok › nagy_e-szigno_konyv

PDF

2011. máj. 1. - weben, e-mailen, mobil- vagy vezetékes telefonon intézzük, és a ... egy aláírást a megfelelő magánkulcs nélkül nem lehet létrehozni, ... Nagyon sok fél vesz részt a PKI-ben; tevékenységüket szabályok ... nagy...butaságot csinálni.) ... ellopja az aláíró intelligens kártyáját, és valahogy hozzájut a kártya PIN ...

2020. aug. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!