Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Gmailből hol lehet eltüntetn...

A Gmailből hol lehet eltüntetni ezt a most benyomott meet-et?

Figyelt kérdés
Semmi szükségünk rá, csak útban van baloldalon, kitakrja a korábbi email-könyvtár listát. El szeretném tüntetni.

2020. máj. 14. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy látom sehogy nem lehet eltüntetni.
2020. máj. 14. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Megveszed a Google-t, és ráparancsolsz a fejlesztőkre, hogy szedjék ki onnan. ;)

Amúgy: nem lehet. Egyébként meg kinek mi a hasznos. Most, hogy a fél ország otthonról dolgozik/tanul, a legtöbbeknek pont, hogy előnyös, ha a Meet kéznél van.

2020. máj. 14. 13:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Asszem megvan. A chat része, át kell baszarintani a chatot a jobb oldalra.
2020. máj. 14. 17:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen. Ez az.

A qrva chat-et be kell kapcsolni majd átrakni a "haladó"-ban jobb oldalra. Ekkor átkerül a Meet is. Ha nincs bekapcsolva a csevegő, debe van nyomva, hogy jobb oldalon legyen, akkor a Meet a bal oldalon maradt mintha semmi se történt volna.

Kapják be, sehogy se jó. Azért lőttem ki a chat-ot, hogy ne foglaljon nekem helyet.

2020. máj. 14. 17:41
 5/6 Tom Sawyer válasza:
Hamburger menü a bal felső sarokban - Beállítások - email címed - Megbeszélés lap mutatása a videóhíváshoz
2020. aug. 11. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Milyen hamburger menü??? Androidos telefonon?

Ámítógépen értendő, de azóta el is lehet takarítani, csak eldugták.

Jobb oldal, fogaskerék, összes beállítás (kapják be ezt is)

csevegés és megbeszélés

(itt lehet kilőni a chatet és a meetet is a picsbe)

2020. aug. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!