Hogyan lehet windows 10-en eltüntetni ezeket a sajátgépből?
2020. márc. 15. 13:49
1/1 anonim válasza:
A felső az egy csoport/group/. Jobb egér egy üres területre (nálad a meghajtók alatt pl.) és nekem "group by" van, gondolom csoportosítás szerint vagy hasonló magyarul, majd az abból kis nyillal(csak vidd oda az egeret és előjön) kijövő résznél ott vannak az opciók, nekem "none" vagyis semmi/ne mutassa, erre menj rá...
A bal alsónál szerintem az a könyvtár. Nézd meg, ha ott egy üres helyre jobb egérrel rámész van e valami kipipálva, ha igen, akkor valószínűleg az, ha az nem működik, jobb egérrel menj rá egy dologra, amit nem szeretnél látni és nézd meg, hogy van e valamilyen eltávolítási opció.
Remélem tudtam segíteni!
Ui.: Nekem angolul van a gépem így nem tudom, magyarul hogy van minden szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!