Windows 10 vagy 8.1 amit érdemesebb használni?
Windows 8.1 alatt nem lesz erősebb a géped. Az egész driver függő. Az igaz, hogy sok ramot eszik a Windows 10... De 8GB eleg hozzá.
Frissítéseket meg el lehet halasztani.
Egy Videókártya nem lesz erősebb mert Windows 7,8.1,10 fút rajta.
Processzort megtudja kajálni a Windows de nekem kb a leggyengébb 4magos; E2-6110 procimon nem megy alaphelyzetben 10% fölé a procihasználat.
Játékokra tudok hivatkozni, egy CSGO alatt több fpst kapok mint a régebbi windows kiadásokban.
Windows 8.1 valóban gyorsabb egy két dologban, de játékok terén 10 a győztes.
Jó rendszer lett a 10?Ezen nagyot nevettem.:D Mai napig vannak vele kompatibilitási problémák.Tudom,mivel használtam jó ideig.Főleg a hibás frissítésekkel vannak gondok...Egy épkézláb win10 frissítést nem tudnak összehozni anélkül,hogy ne kelljen később hibajavítást kiadni hozzá.Jelen pillanatban még mindig jobb választás szerintem a Win8.1. de még a Windows 7 is.A 8.1-ben egy kis segítő programmal előhozható a start menü is,emellett a 8.1 kevesebb energiát is fogyaszt,mint a 10-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!