Windows 10 vagy 8.1 amit érdemesebb használni?
Szia!
Egyáltalán nem igaz.
2016 januárában telepítettem fel először a Windows 10-et, azóta eszemben sincs visszamenni a 8.1-hez!
Mindig frissítem a legújabb verzióra. Nekem eddig semmi bajom nem volt vele. Már minden gépemen Windows 10 fut.
A 10-nél bármi jobb. A valaha volt legbugosabb, leghasználhatatlanabb, leginkább kémkedő oprendszer. A frissítések külön megérnek egy misét: jobb esetben csak lassítják a rendszert, rosszabb esetben újabb bugokat okoznak, még rosszabb esetben annyira tönkreteszik, hogy csak a formázás és újratelepítés segít. A baj csak az, hogy sok új hardverhez már csak win10-es drivert csinálnak, így rákényszerítenek, hogy azt használd.
Viszont a 8.1-nél jobb a 7.
De a 7-nek már lejárt a támogatása, ennek köszönhetően azt már nem biztonságos használni!
Ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy rakd fel az Xp-t, esetleg a Windows 2000-et.
"Ezeket a baromságokat valami Apple forumon olvasod, egyáltalán használtál már win10et?"
Sajnos rá vagyok kényszerítve, hogy használjam, a már említett driverekkel kapcsolatos dolog miatt. A teljesség igénye nélkül néhány bug, ami keseríti az életemet:
- kiéhezteti a hangdrivert, ami miatt akadozik és recseg a hang
- a videóknál rendszeresen elcsúszik a kép és a hang, videomegosztókon és lokális lejátszókon egyaránt
- ha épp letöltök valamit, belassul a gép (és nemcsak a net)
- egyszer felülbírálta a beállításomat, amivel letiltottam a frissítéseket, letöltött egy nagyobb csomagot, amit azóta nem tudok kivakarni és sokkal lassabb tőle a gépem
- időnként 1-1 másodpercre teljesen beakad az egész (ezt mostanában egyszerre kezdte el csinálni a saját és a céges gépemen, gyanítom, hogy a tudtom nélkül töltött le valami frissítést)
Mondjuk ahogy látom, Micro$oft fanboyjal van dolgom, így a válasz nem is neked szól igazából, hanem a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!