Melyik a legideálisabb torrent kliens jelenleg?
Az összes kliens csak akkor seedel, ha van kinek feltölteni. Semmi probléma nincs a qBittorrenttel, vagy pedig nem az amire gondolsz, és nálad van valamilyen rossz beállítás. Fagynia sem kellene a gépnek.
2020. júl. 15. 11:06
Szia!
Nekem az Utorrenttől egyáltalán nem fagyik a gép, a QBittorrent pedig nagyon szépen Seedel.
Én az Utorrentet használom már évek óta, pár hónapja kipróbáltam a Qbittorrentet, semmi bajom nem volt vele, de inkább visszatértem a már jól megszokott Utorrenthez.
2020. júl. 15. 11:30
2020. júl. 15. 11:33
Én qBittorent-et használok és meg vagyok vele elégedve. A seedelés meg nem klienstől függ, de ezt már leírták.
2020. júl. 15. 11:57
5/12 A kérdező kommentje:
Úgy nem seedel hogy 5 napja stoppot ír, miközben letöltésnél 2 seeder volt 3l-el és 5 napra rá 2200seeder 1000l-el. A gépemben 21gb ddr3 ram 2db xeon e5645 16gb gpu-val ssd +2tb hdd és csak akkor fagy ha az utorrent fut a háttérben. Egyideüleg max 30 torrentet futtatok 48-órás seedkötelezettségem van amit a rossz kliensek miatt 30 nap alatt nem tudok teljesíteni. mindenből a legfrisebbet használom default beálítással hivatalos gyártótól.
Akkor az a baj, hogy default beállításon van. A torrentjeid azért stoppolnak le, mert várósorba kerülnek, azt pedig te nem seedeled hanem azonnal hit-n-runolod. Ezért írja nCore-on, hogy "stopped", mert azok a kliens alacsony alapértelmezett várósor-limitje miatt nem tudnak elindulni, így rád nem is tudnak leecherek kapcsolódni.
Általában 5-10 torrent mehet egyszerre, tehát ha te 20-at futtatsz akkor jó eséllyel 20-25 várósorban áll. Nem a kliens rossz, hanem nem lett normálisan - a te felhasználási igényeidnek megfelelően - beállítva.
2020. júl. 15. 17:24
2020. júl. 25. 22:47
8/12 A kérdező kommentje:
#6 szerintem igazad lehet majd mookerálok valamit hátha át tudom állítani.
Qbittorrent.Az Utorrentel együtt hirdetések is települtek a böngészőmbe, senkinek nem ajánlom.
2020. dec. 30. 19:54
10/12 atiska2 válasza:
Windows 10 em van és qbittorentre váltottam .Az Ncore oldalon elolvastam mindent és beállitottam a klienst lefele nagyon jól tölt felfele semmi 0 mit tegyek most ?
2021. jan. 1. 20:10
Kapcsolódó kérdések: