Gond, ha utorrent 2.2.1-et használok még mindig?
Biztonsági szempontból nem a legjobb, de jobb mint az újabb verziók
Viszont ha csak nincs akadályozó tényező, akkor inkább válts qbittorrentre. Folyamatosan fejlesztik, van benne magyar nyelv, reklám mentes ingyenes, a kezelése pedig roppantmód hasonló μTorrenthez
Én is a régit használom, több mint 10 éve. Semmi jelentősége, tökéletesen végzi a dolgát.
Nem is értem a biztonsági aggályokat, ezen keresztül nem törnek be a gépedbe, csak fájlokat tölt le. Ha egy adott fájlban vírus van, arról meg nem a torrent kliens tehet. Nem kell ész nélkül kattintgatni vírusgyanús fájlokra, ez csak ennyi.
Miért, az újabb kliensek talán ellenőrzik a fájlokat? De az a víruskereső dolga, már aki használ olyat.
Vagy: látott már valaki olyat a rohadt életben, hogy letöltött egy filmet / sorozatot és vírust kapott tőle?
Ne vicceljünk!
# 5
Alátámasztom, hogy nincs ilyen összefüggés, olyan oldalakat meg én nem látogatok és soha nincs gondom, már amióta Windows 7 van. XP-n még esetleg beszivárgott valami, de az is ritka eset volt.
Általában a rar_bg-n* mindent megtalálok az utóbbi években, de amikor máshol kényszerültem keresni, ott sem volt semmi problémám.
*Nem írom rendesen, mert ilyenkor jön az, hogy törölnek és a feliratos magyar oldal is tabu, azért is töröltek már, szerintem nevetséges módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!