El tudom érni, hogy egyes programok (játékok) ne annak lássák a videókártyámat, ami? (Lássák jobbnak)
Te nagyon el vagy tévedve. Általában, ha egy játék egy videokártyát már ahhoz sem tart megfelelőnek, hogy elinduljon akkor nem fog működni megfelelően. Nem is értem, hogy gondoltad ez. Ez nem úgy működik, hogy marketing miatt meghatározzák, hogy na ez a játék csak RTX 2060 és felette amivel el is indul, de közben meg egy GTX 1030-al is stabilan fut.
Egyébként azt mond el nekem, hogy miért egy tervezésre való videokártyával akarsz gémerkedni? Használtan kapnál egy 8 GB-s Rx580-at mondjuk 40-50 ezer forint körül amivel egyértelműen tudnál ilyenekkel játszani, mint a Fifa.
GTA V 40-50fps
Rainbow 40-50fps
MTA 40fps
Fortnite 90-100fps
PUBG Lite 90-100fps
ETS2 stabil 60fps
Watch Dogs 2 30fps
F1 2018 35-40fps
PES 2019 40fps
Ha ezeket elfuttatja lowon ennyi fps-sel, akkor ugyanennyivel (de minimum 30-cal) a FIFA 20-at is el kéne. Már kezdésnek azért, mert a PES 2019-et futtatja, és teljesen egyértelmű, hogy a grafikája és kidolgozottsága miatt még lowon is nagyobb a gépigénye a PES-nek, mint a FIFA-nak.
Mi a pontos hibaüzenet?
Ha az a baj, hogy DirectX 12-vel indulna (amit a kártyád harveresen nem tud), akkor próbáld 11-re állítani:
Upsz, ezt a linket akartam:
Egy újabb driver kéne, de az ehhez a videokártyához lehetetlen. (Szó szerint. Nem lehetséges, mert túl régi a kártya)
Szerintem nem csak a sebesség számít. :)
Mi van ha a játék olyan feature-t használ amit a kártyád nem tud és azért nem hajlandó futni vele a játék?
Lehetséges, én csak kérdeztem, hogy megoldható-e valahogy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!