Hogyan tudok a word-ben (asszem 2003-asban) függőlegesen írni? SÜRGŐSEN!
Sziasztok! Úgy tudod megcsinálni, hogy táblázatot szúrsz be, két sor, egy oszlop. Majd az alsó cellát felosztod (jobb egérgomb, cellák felosztása), annyi részre, ahány telefonszámot szeretnél. Majd ezt a sort kijelölöd, jobb egérgomb, szövegirány. Itt kiválasztod, hogy jobbra vagy balra legyenek-e a számok.
Remélem tudtam segíteni :)
És ugyanez a szöveggel is:-)
Mondjuk én annó így csináltam:
Először hagyományos módon begépeltem a szöveget. Aztán alá beillesztettem egy táblázatot, mintha adatokat akarnék bevinni. A táblázatot kijelölöd teljesen a táblázat kijelölése menüpont alatt. Ha mondjuk 10 kis cetlit szeretnél csinálni, akkor csinálj egy egysoros tíz oszlopos táblázatot. A táblázat sorait állítsd be a táblázat menüpontban a sormagasságnál. Hogy olyan hosszúak legyenek. Aztán ha a sorokba belekattintasz és a táblázat menüpontban bemész a szövegirány pontba ott meg tudod változtatni. Ezáltal a hosszú oszlopokban 90 fokkal el tudod forgatni a szöveget.
Nagyjából ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!