Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom elfelezni pontosa...

Hogyan tudom elfelezni pontosan a lapot függőlegesen a Microsoft Office World 2010-ben?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Elfelezni? Hogy értve?

Papírméretet akarsz változtatni, vonalat húzni, hasábolni vagy esetleg egyéb?

2010. dec. 8. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
van egy A/4 es lapom és azon 2 kép, azt kinyomtatnám és egy füzet elejére akarnám tenni, csak ugy akarom elfelezni a laput függőlegesen hogy az eggyik kép ne a hajtásnál legyen,de amikor nyomtatom azt a lapot nem akarom hogy látszodjon az a vonal, szoval csak ideiglenes vonal kellene oda,ha jol emlékszem van olyan world ami függőlegesen és viszintesen is elfelezi szaggatot vonallal. ez kéne nekemis
2010. dec. 8. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs exceled? Azzal könnyebb lenne sztem, ott megvannak a rácsvonalak azok nyomtatáskor nem látszanak.
2010. dec. 11. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
OpenOffice.org Writerben így kell: Formátum/Hasábok (angolban: Format/Columns). Itt lehet beállítani, hány hasábos legyen. Valami hasonló lehet a Wordben is.
2010. dec. 11. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!