Mire cseréljem le a Whatsappot? Itthon is elterjedt, vagy terjedő alkalmazást szeretnék.
Facebook, fb messenger nem játszik.
Snapchatem van, de azt annyira nem kedvelem.
Mi az, amit még használnak? Főleg fiatalok.
Discord-ot sem szeretnék, de csak azért, mert nem tetszik.
+1 a telegramra. nekem pont az tetszik, hogy nincs minden embernek :D akikkel sűrűn beszélek azoknak megtetszett mikor ajánlottam így áttértek. a többi meg nem tud zaklatni :D
amúgy annyi hátránya van, hogy nincs benne videóhívás (még). hanghívás van. ezen kívül viszont adatvédelem szempontjából messze az egyik legjobb.(tudom van más jó is ezen a téren, de azok többnyire kevésbé népszerűek) amúgy vannak csoporbeszélgetések, sőt, csatornák is, csinálhatsz botokat és csoportokba rendezheted a felhasználókat. igazából a messenger-t messze veri.
(aki a csicsát szereti, van gif és saját emotikonok is, ami bővül)
Nincsen semmi igényem. Csak tudjak beszélni (írni), és esetenként hivásozni. Ennyi.
A Telegramról hallottam már. De messze nem lehet elterjedt. Inkább a terjedőt használnám rá. Azon gondolkozom.
PErsze tudom, hogy mindenkinek fésze van, meg messenger, de én a Fb-t kerülöm, a sok visszaélés miatt.
"hali
Hogyan működik a Telegram?"
Hasonlóan mint a viber. Telefonszám alapján regisztrálhatsz, illetve a telefonkönyved alapján is megtalálja a telegram felhasználókat.
Van minden platformra kliens hozzá. (Linux/OSX desktop app is)
Ugyanúgy telefonszámmal fogsz tudni belépni az új eszközön csak akkor a régi küld egy megerősítő kódot.
Mobilra (android) van a sima telegram és a telegram X app. utóbbi elvileg bővebb tudással rendelkezik.
Ha megnézed a honlapját akkor mindent elmagyaráz, még a titkosítást is. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!