Feltelepítettem a Nod32 Antivirust a 64 bites windowsomra, majd lefuttattam egy keresést. Operafilét is törölt, és az Opera nem enged szöveget törölni, és könyvjelzőt használni. Mi lehet a gond?
Nem lehet, hogy még a Karanténban vannak a veszélyesnek minősített fájlok ?
Bármely biztonsági alkalmazás esetében - ha alapból nem ez a beállítás - mindig így állítom be a telepítés után.Most nem emlékszem arra, hogy az adott programnál mi az alap.
Én is használtam Nod32-őt Opera mellett és nem csinált vele soha semmi. Az Opera és a Nod is hivatalos forrásból van? (Gondolok itt a gyártó weboldalára).
Töltsd le a Revo Uninstaller-t. Ezzel töröld le az Opera-t majd újraindítás és telepítsd fel az Opera-t. Ha ezután sem megy akkor ott valamit csúnyán benézett a Nod...
Hivatalos oldalak listái:
Opera: [link]
Nod32: [link]
Revo Uninstaller: [link]
A két víruskereső nem találkozik, az ütközést hárítom, egyiknek sem engedem, hogy tisztítsa a másikat. Az operát néztem el, azt hittem, malware... de másik fiókból hibátlanul megy a gép, csak sajnálom az internetes fiókom, mert 2 évig onnan interneteztem, hogy ne támadják meg az adataim, ja, és a rendszergazdát, mert van egy adatfiók, egy rendszergazdafiók, és egy internetfiók. Fél éve létrehoztam a programoknak is egy fiókot, most onnan írom, itt hibátlan az opera, a két éves internetes fiókban lett búgós. De majd kipróbálom a revot...
Karanténban nincsenek, egyből tisztított, pedig mellőzhetett volna, felajánlotta... karantén nincs is a nod-ban, mert próbaverzió, de korábban volt, azt hiszem, a 8-asban még láttam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!