Baltaarcúu kérdése:
Minőségjavító program?
Figyelt kérdés
Van olyan program,ami feljavítja a nagyon rossz minőségű filmeket,képeket?
Amiket kevés megapixellel fotóztak,filmeztek?Minden formátumban...
2020. jún. 18. 11:36
1/10 anonim válasza:
Nincs, ez így a te elképzelésed szerint nem lehetséges.
2/10 anonim válasza:
Van, de akkor se lesz olyan, mintha eleve jó minőségű lenne, csak jobb mint volt. Digitalizált VHS-en egész jó az eredmény, persze közel se olyan mint egy DVD.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
#3 - ez tenyleg igaz? Full kamunak tunik...
6/10 anonim válasza:
tudjátok ez itt a baj. Kipróbált oldal, próbálok segíteni és lehúznak. ez az oldal egy ótvar, fosul megcsinált sz@r. név nélkül a kis gcik lepontozzák az embert a semmire. kb semmi értelme időt pazarolni itt. Nem mindenki fogyatékos, van, aki meg tudja oldani a problémáit.
8/10 anonim válasza:
De ahogy elnezem, valaki raallt a lepontozasokra, mert minden kerdesnel ez megy. Kb azt tudom elkepzelni, hogy ket csitri feltalalta a csoben a lyukat, es most vihancolva pontozgatnak.
9/10 anonim válasza:
Köszi. Nem számít igazából, csak idegesítő.
Mikor valaki nem ért egyet egy véleménnyel, az rendben van. De mikor egy konkrét dolog van ami jó ... fotós vagyok, van egy kis csapat jó szakemberekkel. Pont tegnap dobta be valaki ezt az oldalt. az a helyzet, hogy igen kimagasló minőségben dolgozik, bár sajnos 10 kép után fizetős.
10/10 anonim válasza:
kolléga kipróbálta, szerintem nem rossz. nem nagyon láttam még ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!