Szerintetek a Windowsban a Rendszer-visszaállítást hagyjam bekapcsolva vagy kapcsoljam ki?
Figyelt kérdés
Valaki szerint úgy a jó ha be van kapcsolva, mert úgy ha valami baj történik a Windowsal, akkor vissza lehet állni egy pár órával korábbi állapotára. Valaki szerint meg jobb kikapcsolva, mert vírusirtóval és felelősségteljes használattal nem valószínű, hogy vírusos lesz a gép, és csak elszemeteli a C meghajtót.2020. jún. 16. 14:12
11/16 anonim válasza:
Fenyegetőzéssel pedig nem mész semmire. Egyrészt egyre mélyebbre süllyedsz, másrészt a szart is kiverem belőled ha úgy adódik. :)
12/16 anonim válasza:
Oreg, te fenyegettel, most ezt ram htk-zod? :D Tudod egyaltalan, ez mit jelent? Szemelyesen mar a tegezesert is picsanrugnalak, de sebaj! Te annyira hulye vagy, hogy privatot irsz nevvel? Mondjuk leszarom, hogy hivnak, de ha en vagyok skizo, akkor nezz gyakran a hatad moge, nehogy meglepetes erjen. Tudod, ez internet! Bohoc vagy :D
13/16 anonim válasza:
Egyrészt te fenyegettél, és most megint. Másrészt nyugodtan keresgélj csak, majd szólj ha megtaláltál ... :D
Te fogyatékos barom. szerintem téged a barátnőd is csal, már ha van. Azok a nyomorultak ilyen agresszív kis szerencsétlenek :D
De amit írtam fenntartom. Keress meg, és széthúzom a szádat ;)
14/16 anonim válasza:
Ha elfogadsz Atikam egy tanacsot, szelidebb legyel. Sokkal szelidebb.
15/16 anonim válasza:
Miért, mi lesz te agyhalott? :D :D
16/16 anonim válasza:
Még ha meg is keresnél, és szerencsétlenségedre megtalálnál, akkor is az maradsz ami. Egy szerencsétlen beteg emberke. Sajnálnám, ha még el is kéne verjelek, van neked elég bajod ... Na aludd ki magad inkább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!