Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek a Windowsban a...

Szerintetek a Windowsban a Rendszer-visszaállítást hagyjam bekapcsolva vagy kapcsoljam ki?

Figyelt kérdés
Valaki szerint úgy a jó ha be van kapcsolva, mert úgy ha valami baj történik a Windowsal, akkor vissza lehet állni egy pár órával korábbi állapotára. Valaki szerint meg jobb kikapcsolva, mert vírusirtóval és felelősségteljes használattal nem valószínű, hogy vírusos lesz a gép, és csak elszemeteli a C meghajtót.
2020. jún. 16. 14:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

Hagyd bekapcsolva és adj meg neki egy maximális méretet.

Nem kell hallgatni a kóklerekre. Elég hatékony a rendzser visszaállítás és nem csak a vírusok miatt kellhet. Elég egy rossz frissítés, egy áramszünet lemezre írás közben etc.

ritkán kell, de akkor jó ha van. Nem buksz vele semmit.

2020. jún. 16. 14:18
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Pont most aktualis, hogy a W10 majusi frissiteseben elrontottak az auto rendszervisszaallitasi pontok menteset, igy tul sokszor es daralja az ssd-t a Windows, ezzel elettartamot csokkentve?
2020. jún. 16. 14:46
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
2 forrás?
2020. jún. 16. 15:00
 4/16 anonim ***** válasza:
37%

#3 - mi van vele? Ertem en, hogy mi, magyarok tomoren irunk, meg egy allitmanyt mar nehez megugrani, de na. Nem mindegy, hogy nesze bazmeg, vagy tessek:

[link]

2020. jún. 16. 15:17
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
szépen beszélj hülyegyerek. nem a családoddal vau vau
2020. jún. 16. 15:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt eddig is csinálta, hogy ha manuálisan nem kapcsolta ki az ember...
2020. jún. 16. 15:33
 7/16 anonim ***** válasza:
37%

#5 - sajatsagosan hasznalod a koszonomot is, passzol a kerlekhez. De az alparisagoddal nem sokra mesz amugy, mar ha annyira sekelyes vagy, hogy erre magadtol nem jossz ra.

#6 - nem, ezt igy nem csinalta gondolom, maskulonben nem volna hirertek.

2020. jún. 16. 15:50
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

7

én normális voltam, te sértődtél meg, és elkezdtél, illetve megpróbáltál alázni. Valójában neked van szükséged az ilyen győzelmekre, másképp egy nulla vagy valószínűleg.

2020. jún. 16. 16:11
 9/16 anonim ***** válasza:
37%
Te tenyleg elhiszed, hogy akkor vagy normalis, ha hulyegyerekezel, meg vau vauzol? Tolem a segged a foldhoz verheted, ezzel akkor is csak szanalmas maradsz. Forrasozol, ahelyett, hogy beirnal ket kbszott szot a google-ba? Egy kerlek, egy alany, allitmany, targy nem megy?! Mi vagyok en neked, csicska? Te kulturalatlan fszparaszt! Te akarsz segito valaszt adni? Vagy csak trollkodsz, mert az legalabb mentalis orgazmust okoz, mert masmilyen mar nem megy? Utana meg en vagyok a hulyegyerek? Eskuszom neked, ird le a cimed privatba, vagy barmilyen elerhetoseged, amivel megtalallak, es a fejedre huzom a monitorod, ami most megved! Vagy leirom en, gyere oreg, elmagyarazom, kinek vauvauzol!
2020. jún. 16. 22:52
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
Ez már antiszociális személyiség zavar. Túlzottan kiakadsz, te beteg vagy ....
2020. jún. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!