Szerintetek a Windowsban a Rendszer-visszaállítást hagyjam bekapcsolva vagy kapcsoljam ki?
Hagyd bekapcsolva és adj meg neki egy maximális méretet.
Nem kell hallgatni a kóklerekre. Elég hatékony a rendzser visszaállítás és nem csak a vírusok miatt kellhet. Elég egy rossz frissítés, egy áramszünet lemezre írás közben etc.
ritkán kell, de akkor jó ha van. Nem buksz vele semmit.
#3 - mi van vele? Ertem en, hogy mi, magyarok tomoren irunk, meg egy allitmanyt mar nehez megugrani, de na. Nem mindegy, hogy nesze bazmeg, vagy tessek:
#5 - sajatsagosan hasznalod a koszonomot is, passzol a kerlekhez. De az alparisagoddal nem sokra mesz amugy, mar ha annyira sekelyes vagy, hogy erre magadtol nem jossz ra.
#6 - nem, ezt igy nem csinalta gondolom, maskulonben nem volna hirertek.
7
én normális voltam, te sértődtél meg, és elkezdtél, illetve megpróbáltál alázni. Valójában neked van szükséged az ilyen győzelmekre, másképp egy nulla vagy valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!