A választ már Te is tudod, de egy gondolatot hozzáfűznék. Szerintem sosem lesz Windows 11, hanem egy ponton el fogják hagyni a 10-es számot a névből, és simán csak Windows lesz. A frissítési formátum drasztikusan nem fog már változni, évente egyszer biztos lesznek verziófrissítések. Ez egy jól bejáratott modell, szinte az összes Linux disztribúció így jelenik meg hosszú ideje.
De ez csak az én meglátásom, ebbe simán beleköphet például az, ha elterjed az ARM architektúra asztali számítógépek körében is.
"Ennek ellenére a szerző nem sokkal később egy email kapott a korábban megadott címére, amiben bocsánatot kértek tőle és arról tájékoztatták: tévedés történt, és a Windows 11-et valójában a Microsoft nem fogja kiadni. A levél szerint az előrendelési oldal csak 11 óráig volt fent, és ezidő alatt senki nem adott le rendelést rá - de ha mégis, akkor a befizetett összeget visszaküldik a felhasználóknak."
Akkor haver most elő lehet rendelni, vagy nem??? Am én is olvastam ezt a cikket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!