Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal lehet DVD...

Milyen programmal lehet DVD lemezre filmet írni ?(úgy hogy a dvd is lejátssza)

Figyelt kérdés
ISO formátumúak a filmek és a feliratot is (sfv) szeretném mellé írni

#DVD #program #ISO #sfv #Film/Videó
2020. jún. 15. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben Nero-val írtam az most nem tudom, hogy hogy áll. Volt még a CloneDVD is... bár .ISO kiterjesztésű filmmel még nem találkoztam.

Szerintem nyisd meg először az ISO-t majd nézd meg, hogy konkrétan milyen formátumú a film az ISO-ban.

2020. jún. 15. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ISO-n DVD Videó formátum van, azt bármivel ki lehet írni ami tud képfájlt írni (ez fontos! ha adatként ráírod, nem fogja semmi se olvasni). Ha nem az, akkor át kell konvertálnod előtte. Ezt DVD Authoring programokkal lehet, de többnyire ezek fizetősek, mert az mpeg 2 egy licenszdíjas kodek, a szoftvereknek amik támogatják fizetniük kell licenszdíjat a használatáért, amit természetesen rád hárítanak.
2020. jún. 15. 19:04
 3/6 A kérdező kommentje:
A videófájl VOG kiterjesztésű
2020. jún. 15. 19:11
 4/6 A kérdező kommentje:
*VOB
2020. jún. 15. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Én inkább átkonvertálnám az ISO tartalmát valami mkv-ra. Mondjuk a handbrake nevű programmal.

Ha mindenképp kell a DVD formátum akkor nyisd meg az ISO-t egy Daemon Tools-al vagy bármi más virtuális meghajtó kezelő programmal és a Nero megér egy misét. Forrásként megadod a virtuális meghajtót. Célként pedig az üres DVD meghajtóját.

DVD Authoring programokkal én még nem kísérleteztem. De itt az első találat róluk:

[link]

2020. jún. 15. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizony egy szabályos videó DVD. Ehhez feliratot egyszerű módszerekkel nem tudsz. Vissza kell alakítani a filmet, a hango(ka)t, felirato(ka)t, és a menüt is szerkeszthető formátumba. Megcsinálni a módosításokat, és visszaalakítani DVD formátumba. Ezt a folyamatot dvd authoringnak hívják.

https://www.youtube.com/watch?v=da6qou-79VQ

Az ISO fájlt bármilyen DVD író programmal kiírhatod, képfájl írása módban.

A Windows 7-10 is simán ki tudja írni, külső programok nélkül.

Az ISO fájl felett jobb-gombos menü, Képfájl írása lemezre... vagy hasonló.

https://www.youtube.com/watch?v=tYKz4Im5zxM

2020. jún. 15. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!