Hogy es melyik programmal tudnal igy irni kepre?
Figyelt kérdés
A kovetkezo 2 kep random instan talaltam , viszont nem talalok programt amivel igy tudnek kepre irni. Valaszokat elore is koszonom.
2017. dec. 31. 19:40
1/7 anonim válasza:
Ezt bármelyik rajzprogi tudja, még a paint is... Google...
3/7 A kérdező kommentje:
Tudok irni akar paintel is de hogy ilyen szurke legyen mogotte meg ilyesmire gondoltam pont ez a stilusu
2017. dec. 31. 19:44
4/7 anonim válasza:
Szerintem az Instagram appal csinálták
5/7 anonim válasza:
Gimp, szintén ingyenes.
Kép betölt, téglalap kijelölés, "színek menü", fényerő-kontraszt opció. Itt a fényerőt leveszed tetszés szerint és a kontrasztot feltolod majd írsz rá...
6/7 tabaki válasza:
Én meg az Inkscape-et javaslom. Kép be, rá félig átlátszó fekete téglalap, arra fehér szöveg és dekor. De természetesen minden egyéb képszerkesztővel megoldható.
7/7 tabaki válasza:
"...viszont nem talalok programt amivel igy tudnek kepre irni."
Erről meg csak annyit: Ne a saját tudatlanságodhoz keress programot, hanem a tudásodat igazítsd a program képességeihez -- el fogsz képedni, mennyi kitűnő szoftverrel vagy körülvéve.
Boldog Újévet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!