Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tegnap Valorantoztam és...

Tegnap Valorantoztam és mennem kellett enni. Mikor visszajöttem nem tudtam semmit se csinálni a géppel.?

Figyelt kérdés
Újraindítani se tudtam, se semmi. Áramtalanítottam akkor kikapcsolt. Most annyit ír, hogy acer automatikus frissítéshez... mi történhetett? Nem tudok még mindig semmit se csinálni!?

2020. jún. 7. 08:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%

Laptopról van szó?

Ha igen akkor lehet, hogy a kedves Windows Update letöltötte neked a legújabb BIOS-t és azt akarja frissíteni. Ezt meg tudod oldani úgy, hogy töltőre dugva kapcsolod be.

Ha nem akkor lehet, hogy a khm khm Anti-Cheat (rootkit) miatt van, de az is lehet, hogy a csodálatos Windows Update ragadt be valahol.

2020. jún. 7. 08:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Gépen vagyok. Akkor mi a teendő?
2020. jún. 7. 08:58
 3/17 A kérdező kommentje:
Várj, még mindig olyan rossz az anti cheat?
2020. jún. 7. 08:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal csak annyi változás történt az anti-cheat-el, hogy most már legalább ki lehet kapcsolni, ha nem játszol, de az is lehet, hogy én vagyok lemaradva.

Ha gépről van szó és nem hajlandó tovább menni, akkor ha van Windows 7/8/8.1/10 telepítőd (függően, hogy milyen Windows-od van) akkor arról kell bootolni és a kiválasztani a "számítógép javítása" opciót.

2020. jún. 7. 09:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Nincsen. Akkor ennyi a gépnek?
2020. jún. 7. 09:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

akkor szerezz telepítőt

másik gépről le kell tölteni microsoft oldaláról

2020. jún. 7. 09:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha magától nem megy tovább akkor vagy elviszed valami szervizbe, amit én személy szerint nem ajánlok (már csak a költségek miatt is) vagy, ha akad egy ismerős, aki ért a gépekhez az meg fogja tudni csinálni.
2020. jún. 7. 09:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne ess kétségbe!

Egy másik gépen készítened kell egy bootolható pendrive-ot, és arról kell indítani a gépet, és úgy javítani a rendszert. Ha pedig nem sikerül, akkor csak a teljes újratelepítés marad.

2020. jún. 7. 09:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Akkor ez vírus nagy valószínűséggel?
2020. jún. 7. 10:02
 10/17 A kérdező kommentje:
És, ha sikerül a gépet megcsinálni, akkor a Valorantot töröljem le?
2020. jún. 7. 10:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!