Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Winraral nem tudok megfelelően...

Winraral nem tudok megfelelően kicsomagolni egy fàjlt mert azt írja hogy az ügyfélnek nincs meg a megfelelő joga. Eddig win7 volt a gépen azon működött most fel raktam a win10-et és ez a hiba jön be. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 15:23
 1/4 Mr. V. ***** válasza:

Az, hogy nincs megfelelő jog az íráshoz.

10 alatt az átlag felhasználó erősen korlátozott helyekre tud csak dolgozni a HDD-n. Így pl. a C:\-re sem tud menteni és egyéb más könyvtárakba se.

Válassz másik meghajtót (D:\) ha van, vagy az Asztal, a Dokumentumok, a Letöltések könyvtárak valamelyikét.

Én amikor még 10-es rendszert használtam (évekkel ezelőtt kb. 1 hónapig), akkor a NTFSAccess.exe nevű kis programmal az egész C: meghajtót saját tulajdonba vettem, így onnantól tudtam írni minden könyvtárat.

Ez a művelet időigényes, akár 1-1,5 óra is lehet és utána a linkelt könyvtárak (AppData - Application Data, stb.) kereséseknél végtelen hosszúak lesznek, mert keresztcsatolva vannak és a kereső csak egy idő után adja fel (nem csak keresés jár így, hanem a vírusirtás, stb. ami végignéz minden könyvtárat ).

Tehát ilyen szinten az egész C:-t az alkönyvtárakkal nem érdemes átlag felhasználónak "saját tulajdonba venni", elég csak 1-1 mappa, vagy a C:, de nem az almappákkal.

2020. máj. 31. 15:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam hogy ennnyire rossz a win10 :/

Meg próbàlom màshova kicsomagolni. A letöltésekbe se jó sajnos :/

2020. máj. 31. 15:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Asztalon meg sehol nem jó :(
2020. máj. 31. 16:22
 4/4 Mr. V. ***** válasza:

Akkor nem lehet, hogy nincs elég hely a HDD-n?

Akkor szokott még így meghülyülni a rendszer, ha nincs elég hely a TEMP-nek vagy a kicsomagolandó anyagnak.

De ha végképp megakadtál, akkor egy külső tárra próbálkozz (külső HDD, pendrive, SD kártya).

Aztán ha végképp feladtad, térj vissza Win7-re, mert az megbízhatóbb és nem zár ki a saját gépedből.

2020. máj. 31. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!