Miért nem tudok kicsomagolni egy fájlt?
Figyelt kérdés
Van néhány videóm, amelyek be vannak csomagolva egy rar fájlba, és az egyiket valamiért nem csomagolja ki. Elindítom a kibontást, elmegy 16%-ig aztán megáll, és lefagy a program. A többit simán kicsomagolja, csak ezt az egyet nem. Egyébként nem tudom számít-e valamit, de ez amit nem tudok kicsomagolni, egy több mint 1GB-os videó, a többi pedig jóval kisebb. Mit lehetne tenni, mert eléggé fontos lenne nekem az a videó.2015. júl. 22. 09:57
1/2 A kérdező kommentje:
azt még elfelejtettem, hogy ez a rar fájl rá van írva egy DVD-re, és próbáltam átmásolni a gépre, de úgy sem működik, ugyanúgy leáll az átmásolás, és csak növekszik a hátralevő idő
2015. júl. 22. 10:03
2/2 Brenya válasza:
Valószínűleg tömörítési hiba(crc) vagy megsérült a lemez. Vannak olyan programok amik a hibás lemezt is átmásolják(adatvesztés mellett). Ha olyannal kimásolod akkor talán a nagy része még menthető.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!