Windows 7 64 bit vagy windows 32 bit lenne jó az adott konfigurációra?
számitógép:
alaplap:p5qpl-am
processzor:inter core 2 duo e7600 3,06 ghz
videókártya:gainward 9800gt 1 gb
ram:ddr2 1066 mhz 1gbx2
táp:hkc 550w
a gépet játékra használnám mivel most vettem.legfőbképpen:metro 2033,css,gh3,cmrae dirt2 stb.azért kérdezem melyikkel operációs rendserrel lehetne a legtöbbet kihozni a számitógépből?tudom hogy a 64 jobb de megannyi történetet halottam róla hogy nem fut rajta sok program.válaszotokat várom:)
Nem tudom hogy te választottad ezt ki, vagy ajánlották, de ennél rosszabb vételt elképzelni se tudok... Kezdve a régi kifutó foglalattól, sokat fogyasztó videókártyáig (ami mellesleg még csak nem is DX11-es), egészen a gagyi, életveszélyes tápegységig.
Amúgy, elég a 32 bites rendszer...
Egyetértek az előttem szólóval, míg nem fejlesztesz benne RAM-ot pl. 4 Gb-ig addig fölösleges a 64-bites rendszer, sajnos a játékfejlesztők még mindig hanyagolják a 64-bites programok írását (tisztelet a kivételnek).
Amúgy az, hogy a 64-bites rendszeren ne futnának bizonyos programok, egy így nem igaz.
Azt a tápot meg sürgősen cseréld ki valami normálisra, míg ki nem nyírja a géped, inkább ne bízd a szerencsére:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!