Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Érdemes lenne ere a konfigurác...

Érdemes lenne ere a konfigurációra feltelepíteni a Windows 7 et az xp helyett?

Figyelt kérdés

Jelenleg Xp service pack 3 van fel telepítve eredeti ezért minden frissítés fent van nagyon stabil a rendszer.De megvan eredetiben a Windows 7 is.

Amd sempron 2600 + de 1800 mhz-n fut, 1 giga ram ,128 mb videó kártya 80 giga hdd.

Nagyon lassítaná a Win 7 ? Osztálytársam azt mondja a Win 7 annyira fejlett lehet gyorsabb lenne tőle a gép.Nem játszom rajta csak a Win 7 sokkal szebb újjab stb stb.

2010. jan. 30. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:

hát az 1 giga ram lehet kevés lenne neki, meg vga se mindegy milyen, az h 128 megás nem sokat jelent, vagyis de, annyit h nem mai darab.

lehet én inkább maradnék az xp-nél, főleg h az azstali gépem nekem is hasonló, és án se prbálkoztam.

nyilván futna rendesen, de nem lenne gyorsabb az xp-nél, esetleg ha lenne 3giga ramod...

2010. jan. 30. 23:10
 2/5 anonim válasza:

Elbírná a géped, de a VGA-d nagyon gyenge az effektekhez, ezért nem lenne olyan szép (pl. áttetsző téma) mint egy erősebb gépen. Nekem is win7em van mind2 gépen, szerintem is gyorsabb, meg sokkal ötletesebb, praktikusabb mint eddig bármelyik op.rendszer. Csak meg kell szokni.

Ez az én véleményem. :)

2010. jan. 30. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

A Windows 7 gépigénye:

* 1GHz processzor (32- vagy 64-bit)

* 1GB memória

* 16GB üres hely a merevlemezen

* DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)

* DVD-R/W meghajtó

[link]

2010. jan. 30. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
pakolj bele ramot és rakd rá a 7-et hidd el ram az sosem elég
2010. jan. 31. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt nétd:http: [link]

De azért nem árt min. 2GB RAM tapasztalatból mondom.

2010. jan. 31. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!