A gta 4 rossz játék lett?
Igazából nekem csak egy a szürke, felhős, borús, depressziós, letargiába ejtő filter nem jött be csak..
Persze, ez illik a sztorihoz meg a karakterhez, de szerintem a játék feeling-jét elveszi. Mondjuk valaki szerint meg pont ez adja meg, bár én jobban oda vagyok ha a sztori és grafika nem befolyásolja egymást.
Azon kívül szerintem jól sikerült, a fizika valami brutál jó benne, meg úgy az AI traffic is jobb szerintem a GTA5-től is.
Bár engem nem tudott rabul ejteni, egyszer sem toltam végig a sztorit, míg a GTA5-öt többször is végi vittem. Engem még az első watch dogs sztorija is jobban leköt mint a GTA4 története, de igazából ingyen leszedni törten, tologatni egy kicsit, arra bőven jó. Az idejében szerintem kiváló volt, sajna akkor nem igazán voltam játékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!