Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A gta 4 rossz játék lett?

A gta 4 rossz játék lett?

Figyelt kérdés
Roszabb, mint a san andreas vagy a gta V? Megérné megvenni több mint 6000 ft-ért?

2020. máj. 26. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Én hatalmas nagy GTA fan vagyok, de szerintem a GTA IV katasztrofális játék. Konkrétan elkezdtem egyszer játszani, de nem bírtam végig vinni annyira érdektelen volt a számomra. A GTA San Andreas egy legenda, az V is elég erősre sikeredett, de a IV a béka feneke alatt van ezekhez a részekhez képest.
2020. máj. 26. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Igazából nekem csak egy a szürke, felhős, borús, depressziós, letargiába ejtő filter nem jött be csak..

Persze, ez illik a sztorihoz meg a karakterhez, de szerintem a játék feeling-jét elveszi. Mondjuk valaki szerint meg pont ez adja meg, bár én jobban oda vagyok ha a sztori és grafika nem befolyásolja egymást.

Azon kívül szerintem jól sikerült, a fizika valami brutál jó benne, meg úgy az AI traffic is jobb szerintem a GTA5-től is.

Bár engem nem tudott rabul ejteni, egyszer sem toltam végig a sztorit, míg a GTA5-öt többször is végi vittem. Engem még az első watch dogs sztorija is jobban leköt mint a GTA4 története, de igazából ingyen leszedni törten, tologatni egy kicsit, arra bőven jó. Az idejében szerintem kiváló volt, sajna akkor nem igazán voltam játékos.

2020. máj. 26. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát az nem lett a legjobb/ nem a legjobb a GTA 5 jobban tetszik véleményem szerint
2020. jún. 1. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!