Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van ilyen scratchban?

Van ilyen scratchban?

Figyelt kérdés

2020. máj. 26. 08:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Ez nagyon rossz kérdés mondom miért:

1. Nem mondod el mire gondolsz csak küldesz egy képet

2. A kép amit linkelsz nem online hanem a linkre kattintva egyből letöltődik így rizikós (főleg egy anonim oldal esetében), hogy vírusos. Használj megbízható online képmegosztókat pl imgur

3. A van ilyen scratchben kis millió dolog lehet pl.: van lehetőség pythonban kódolni scratchban? Lehet felhőszolgáltatást használni scratchben? Javítsd a kérdésedet

2020. máj. 26. 10:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Itt a kép imgurban: [link]
2020. máj. 26. 10:13
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
De a fő problémát még mindig nem oldottad meg. Mi a kérdés. Mire vagy kíváncsi? Arra a kérdésre, hogy van-e ilyen scratchben nem tudunk válaszolni, mert nem tudjuk mire vagy kíváncsi
2020. máj. 26. 10:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Arra hogy van-e ilyen scratchben
2020. máj. 26. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
De mi? Arra gondolsz, hogy lehet-e rendes programozási nyelvben kódolni scratchben? Mert ha az a kérdés akkor a válasz nem. Ez asszem a logiscoolnak a saját platformja amit belinkeltél. Ha programozni akarsz rendes programozási nyelvben először találd ki, hogy mit akarsz csinálni, milyen nyelvben, szerezz be egy IDE-t és tanuld meg a nyelvet. De ne arra számíts, hogy egyből játékokat írhatsz rajta mint scratchben
2020. máj. 26. 12:56
 6/12 tabaki ***** válasza:
66%

„Arra hogy van-e ilyen scratchben”

Süsd meg az ilyen „magyarázatot”. Egy hasonló régebbi esetnél már elsütöttem, de itt is megállja a helyét... Szuhay Balázsnak volt valaha egy Játék a betűkkel paródiája, nem tudom szó szerint idézni, de valahogy így:

Egri János, műsorvezető: Az ön szava?

Játékos: LÓPOKRÓCAIKNAKTOK.

Egri: Kérdezzük meg a szakértőt, elfogadható-e ez nyelvtanilag?

Szakértő: Talán, ha a kedves játékos mondatba foglalná, hogy mire gondol...

Játékos: Hát, AZ Ő LÓPOKRÓCAIKNAKTOK!

2020. máj. 26. 17:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, ez feldobta a napom :DD
2020. máj. 26. 17:36
 8/12 Anonymus070225 ***** válasza:
Nincs ilyen scratch-ben.
2020. máj. 27. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz, hogy meg lehet-e csinálni ezt Scratch-ben, akkor igen. Csak kicsit másképp.

Kell külön változókat csinálni ahhoz, hogy számolja, hányadjára ismétel valamit. De úgy látom, ezek nincsenek is használva a programban, szóval igazából nem is kellenek i és j változók.

A végét nem nagyon értem, nem tudom ez milyen felület, amin készítve van.

2020. máj. 29. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
ha jól tudom akkor ez a logiscool schoolcodera keresztelt platformja ami kb a scratch koppintása. De ha rendes nyelven akar a kérdező kódolni akkor ne scratchben akarjon
2020. máj. 29. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!