Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megvettem egy játékot google...

Davidkahun kérdése:

Megvettem egy játékot google play-en és más telefonon nem tudom letölteni mert azt írja hogy meg kell vennem. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Ugyan abba a fiókba vagyok bejelentkezve.

2020. máj. 12. 17:14
 1/6 Mr. V. ***** válasza:
0%

Egy programot 1 fizetéssel 1 készülékre lehet megvenni. Ha nem így lenne, akkor 1 ember megvenné és még 10 ismerőse feltelepítené az ő bejelentkezési adataival.

Bár nem ismerem a play-t (nem is használom), de valószínűleg készülékhez is köti a fizetett dolgokat, nem csak fiókhoz, hiszen 1 fiókkal több készülék is működhet... így pedig 1 fizetés mellett akár az egész család használná azt a fizetős programot? Na ezt nem hagyja, ezért kell minden készülékre megvenni.

2020. máj. 12. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

1. butaságot ír.

"Alkalmazások újratelepítése és újraengedélyezése

A Google Playen megvásárolt alkalmazásokat bármilyen androidos eszközön használhatod anélkül, hogy újra fizetnél értük. Azonban minden egyes eszközön azonos Google-fiókba kell bejelentkezned. "

[link]

Ezt is írja ugyanott:

"Ha nem találsz egy már meglévő alkalmazást, vagy a rendszer felkér az ismételt megvásárlására, győződj meg arról, hogy a vásárláshoz használt Google-fiókba vagy bejelentkezve."

2020. máj. 12. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Igen, a kettes mondja jól, a Google-fiók legyen ugyanaz minden készüléken és használhatod.
2020. máj. 12. 18:31
 4/6 A kérdező kommentje:
végig néztem, megnéztem a lépéseket de nem működött úgy se
2020. máj. 12. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a google fiók a másik telefonon is?
2020. máj. 12. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Ellenőrizd, google playen is ugyanazzal az e-maillel vagy-e bejelentkezve, nem csak a telefonra.

Egyébként nem az ego-m miatt, csak kíváncsiságból...leírtam a jó választ a 2.-ban - mi volt olyan rossz ebben, amit le kellett pontozni? :)

2020. máj. 13. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!