Android 5, ugyan ezzel a problémával küzdök?
Ugyan ezt hozza ki, mikor telepíteni akarom a messengert. Ugyan úgy megpróbáltam az eredménytelen megoldásokat, ahogy a posztoló is. Ötletek?
Próbáld meg APK formában letölteni és telepíteni.
Amennyiben arm64-v8a platformú eszközöd van, akkor a legújabbat ebben a verzióban letöltve nem tudod telepíteni, mert a legújabb arm64-v8a kiadása csak 9-esre készült el, ilyenkor az armeabi-v7a változatot kell letölteni.
Elképzelhető, hogy ezért nem települ, mert látj, hogy a készüléked 8-as, le is tölti, de ugye az mégsem jó rá, csak a 7-es a fentiek alapján.
Ezen a linken ott vannak a különböző verziók:
Az oldal megbízható, nem vírusos. APK telepítést sok készülék alapból letilt, de elvezet oda, ahol ezt a tiltást fel tudod oldani.
Ha ez a kézi telepítés megoldja a problémád, érdemes letiltani a frissítéseket, mert a működőt a példa szerint megint lecserélné rossz verzióra.
Azta, ez nagyon durva...
Eleve a telefonra lenne állítólag android 6.0-ra való frissítés, de hiába nyomkodom neki a Szoftverfrissítést azt írja, a legújabb már telepítve van és kész. Ha meg USB-vel csatolom a gépemhez, akkor fel sem ismeri, csak tölteni kezdi és ennyi. mármint az aksiját.
Reset előtt érdemes MINDIG biztonsági mentést készíteni.
Programok közül pedig NEM ÉRDEMES MINDIG a legújabbat használni. Pl. Viber-ből én a 7-est használom (12-esnél tartanak), ami még kiírja: elküldve, kézbesítve, látta és nem csak pipálgat. Sokkal kevesebb helyet foglal, a pipálás alig észrevehető színkülönbsége miatt a szöveg sokkal jobb és mivel nem frissítem, nincs vele problémám.
Próbálj esetleg egy fél évvel ezelőtti verziót telepíteni! Lehet jobban jársz vele!
Rootolt készüléknél az "alapra állítás" nem feltétlenül működik probléma mentesen. Azoknál többnyire nulláról szokás kezdeni, azaz USB-vel a gépre, gyári firmware feltölt, azt utána rootolni, majd onnantól használható ismét rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!