Windows Defender kiiktatása Windows 10-ből tejesen?
A múltkor registry-ben kikapcsoltam, 3 perc alatt megette a net a gépem, soha többé nem volt még hálózatom se, helyre se tudtam hozni.
De amúgy innen ellesheted: [link]
Ha nincs más vírusirtód, szerintem óvatosan.
#4 - egy gyenge hw-s gép volt, szimplán tesztek miatt raktam rá win-t, a defender meg folyton ette a cpu-t, ezért kezdtem el manuálisan leállítgatni (real time védelem, stb), de nem tudtam kilőni. Hát velem nem bszk ki, registrybe kilőttem. Direkt felmentem egy-két necces oldalra, merthát ott a tűzfal, meg ott a router, de persze ebben a tekintetben szart érnek. Pillanatok alatt minden kommunikáció "elfüstölt", se bt, se wifi, se eth, még usb-n a mobilos hotspot-ot se bírtam megoldani. Mivel szinte mind különálló hw és driver, szinte biztos vagyok benne, hogy valami vírus valami win-es kommunikciós központot vágott haza, de mivel nem volt érdekes se a gép, se a rendszer, meg hülye is vagyok hozzá, ment a reinstall.
Évek óta nem érdekelnek ezek a dolgok, mióta a Win önállóan elintézi, nem foglalkoztam vírusirtókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!