Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az, hogy sok ember...

Miért van az, hogy sok ember úgy véli, hogy a Windows XP a legjobb operációs rendszer?

Figyelt kérdés

Íme itt 10 ok, hogy ezt megcáfoljam:

1.) Az Xp a két magos gépeknél csak egy processzor felhasználására képes(Az XP megjelenésekkor 2002ben még híre sem volt a Dual Corenak)

2.) Az Xp 1,5 GB RAM memóriát tud csak mozgósítani.

3.) XP-n nincs Jump List menü

4.) nincs Otthoni csoport

5.) Nem kompatibilis az érintőképernyőre

6.) A biztonsági rendszere könnyen áttörhető kémprogramokkal

7.) Nem 3D-sek a gombok

8.) Az ablakok közti gyorsnézet váltás átláthatatlan

9.) Az Xp lefagy a Visa vagy a Win 7 nem

10.)Nincs Aero glass felület...

Ezek az okokat végigolvasva használnál-e XP-t és miért?

2010. júl. 28. 19:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
OFF Üzenem ma 19:55-nek a vista részhez: NE HAZUDJ! Az egy butított 7 ami még -10000 forintot se ér meg ha használni akarod. Hibaprogram, gépterhelő, processzorfűtő, és stb... és az rosszab mint az ipari hulladék! :P ON
2010. júl. 28. 22:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Csak úgy, önakaratból PowerPoint-oztam. Kifagyott. A Windows felajánlotta, hogy újraindítja. Pár másodperc múlva pont ott folytattam a munkát, ahol abbahagytam. :-) Windows 7
2010. júl. 28. 23:07
 23/23 valaki234 válasza:

Azt hiszem ennek az az oka, hogy az emberek már megszokták az XP-t.

Vegyünk pl. engem 14 éves vagyok most. Ez azt jelenti, hogy én gyakorlatilag(ha figyelembe vesszük, hogy nem kezdtem el szánmítógépezni abban a pillanatban, hogy megszülettem, csak évekkel később) egész életemben Windows XP-t használtam, és amíg tehetem(mert egy idő után az új programok, gépek már nem lesznek használhatóak XP-vel), addig XP-t használok.

Válasz:első mondatban

2012. aug. 18. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!