Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem válaszolnak mindig...

Miért nem válaszolnak mindig a programok?

Figyelt kérdés

Van a Popcorn Time és be akartam zárni a filmet erre nem válaszol, feljött a kis ablak zárja be a programot.

A másik program pedig a Kodi elkezdek nézni rajta filmet Mozicsillagról nagyon nehezen indul el a videó néha még nem válaszol a a program, van mikkor magához tér pár perc után, volt már olyan is hogy egyik este néztem róla filmet de elaludtam és másnap visszalépek a Kodiba nem válaszol és egyből be záródik, de már volt olyan is nézem a filmek és kilép a filmből.

Volt itt nálam ismerősöm és gyorsan mutatni akartam neki pár torrent lejátszó programot kodi Popcorn Time, Powder Player, Stremio, Ace Pleyer, 4K YouTube to MP3, 4K video Downloader és olyan lassan indultak el mintha P4-s gépem lenne, máskor jött unokaöcsém mondom neki nézed milyen lassan indulnak el erre egyből elindultak.

Rossz a gépem?

Gép adatai:

TÁP: FSP 400W HEXA

Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)

Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz

Videokártya: Sapphire Radeon RX 550 PULSE videókártya, 2GB, 128-bit

Ram: 8GB DDR3

SSD: Adata 128 GB

Merevlemez: Toshiba 1TB

Merevlemez: WD 1TB

22x dual layer DVD író

2020. ápr. 30. 16:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Volt vele már tavaly is ilyen hiba a WD-vel hogy eltűnt a meghajtó, de kicseréltem a SATA kábelt, de akkor nem az volt a baja.

2020. ápr. 30. 20:27
 12/23 Mr. V. ***** válasza:

Ha a VLC-ben jól játssza le és a másikban nem, akkor azt kéne megnézni, hogy HW vagy SW dekódolást használsz és melyik programban melyiket.

Egy régebbi gépemnél HW kódolással voltak gondok.

2020. ápr. 30. 20:30
 13/23 A kérdező kommentje:
Szerinted jó az én gépem?
2020. ápr. 30. 20:57
 14/23 Gábor_79 ***** válasza:
A CRC hiba számláló egyértelmű csatlakozási probléma, amit megoldottál a cserével és a jövőre nézve, ez nem okozott maradandó problémát. A többi lemezzel sincs baj.
2020. ápr. 30. 22:22
 15/23 A kérdező kommentje:
# 14 Az óta is csinálta, de kibe dugdosás meg oldotta.
2020. ápr. 30. 22:42
 16/23 A kérdező kommentje:

Szerintetek jók a gépembe az alkatrésze?

Biztonságosak nem hulladék mint a Codegen HKC tápok?

Vagy hamarosan kell cseréljek benne valamit?

Vagy gyűjtsek új gépre?

2020. máj. 1. 12:32
 17/23 A kérdező kommentje:
2020. máj. 1. 14:20
 18/23 Gábor_79 ***** válasza:
Használható darabok, csak a kora kicsit sok. Az alaplap lehet a töréspontja, mert nem nagyon beszerezhető már, ha elromlik. Lassan 8 éves lesz. A körül adták ki ezt a generációt. SSD-vel használva még mindig jobb mint egy akármilyen laptop.
2020. máj. 1. 14:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Miért csinálta ezt a Kodi?
2020. máj. 1. 14:42
 20/23 A kérdező kommentje:

Hány évig lesz még gyors a gép?

Ugy értem mikkor lesz kb P4 gép belőle?

2020. máj. 1. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!