Azt lehet tudni, hogy a Windows 10 mit csinál a gépeddel amikor átveszi az irányítást a géped felett?
Van mód arra, hogy az ember valós időben kövesse a folyamatokat amelyeket a Windows futtat?
Gyakran annyira belassítja az I5-ös gépemet, hogy semmit nem tudok csinálni, még dolgozni sem.
Ennyire leterhelni egy közepesen jó gépet szerintem csak kriptovaluta bányászással lehet.
Vajon a Windows a felhaszálók milliárdjainak gépét bányászati célokra (is) használja?
A feladatkezelő a leghaszontalanabb funkciója a Windowsnak
Egyszer is meg sem lehet nyitni amikor a gép be van lassulva
Ugyanakkor nem is mutatja mely alkalmazások használják a legtöbb erőforrást, minden 0%-on van.
Gondolom annyira be van lassulva, hogy meg ki sem tudna azt számolni
Amúgy ez a probléma random jön elő. Néhány napig működik minden rendesen aztán rendszerint reggelenként belassul.
Fingom nincs mit csinál, frissítéseket tölt le, karbantart, töredezettségmentesít vagy fene tudja.
Tény, hogy azt tesz amit akar.
#3 nem mert amiket irsz ahog ertened is kellene vagyis ezeket beallithatod
i5 t nem irtad milyen mere sok harmatos is van adott felhasznalasra, foleg ha mobilrol van szo es minel regebbirol
ellenben abbol hogy legtobbszor megis jol teljesit valoban problema lehet
vannak erre kulso programok is de ott is kell tudnod mit csinalsz
Win10 be csomo "alvo" progi "fut" sajnos de ezek valojaban ilyent nem okozhatnak
de melletuk csomo olyan is ami igen, ezeket ki kell lonod ennyi
mindenki megtudja csinalni, te miert nem?
olvasgas vagy videokat nezz, miket hogysn loj ki, milyen progit hasznalj
prohardver.hu (es tobbi forum ami hozza kapcsolodik)
vannak PC s, informatikai online magazinok is es forumjaik stb.
internetes dolgoknal pedig nem a virusirto a lenyeg
milyent hasznalsz? Egyaltalan?
hanem szinten a nagyon jo beallitasok es ami fontosabb a tuzfal, win10 nek mar jo van de beallitani is kell
ellenben fizikai tuzfalat szoktak hasznalni, annyira nem draga ha nincsen
5,6
3 óra fagyás után kapcsolatba léptem a Microsoft ügyélszolgálattal akik olyan amatőr tanácsokkal kezdték, hogy a Temp mappát ürítsem meg hasonlók.
Mondtam nekik, hogy ezt már rég megtettem, mire ők azt mondták, jó akkor engedjem őket rácsatlakozni a gépemre amit meg is tettem.
Csatlakozás előtt rögvest normalizálódott a lemezhasználat (minő véletlen egybeesés).
Ő pedig 3 mappából kitörölte az ideiglenes fájlokat, rákattint az eszközkezelőre és láss csodát, normális lemezhasználat.
Azt hitte, ő javította meg azzal, hogy kitörölt pár fájlt, de közbe nagyon érdekes módon pár másodperccel azelőtt, hogy rácsatlakozott a gépemre már visszaesett a lemezhasználat.
Ezután azt tanácsolta, hogy 2 naponta de ha lehet naponta töröljem a fájlokat azokból a mappákból.
Ez a Microsoft: nesze semmi fogd meg jól.
Kértem, hogy nézzen bele mi okozta a 3 órás fagyást mire ő erősködött, hogy az a temp folder miatt volt. Pedig gondolom, hogy logot futtathatott volna nagy szakiként ami rámutat a probléma forrására.
De mint ismételhetem: Microsoft = nesze semmi fogd meg jól!
Akármilyen meglepő, az ügyfélszolgálatnál nem a diplomás mérnökök ülnek, akik tervezték az oprációs rendszert, hanem inkább ügyintézi hölgyikék, akik kaptak egy rövid kiképzést az alap dolgokra.
Ha kriptovalutát is próbálnának bányászni, észre nem vennéd használat közben, mert az a videókártyán értelmes művelet csak, egy cpu-n futtatni hülyeség, mert ezer év alatt sem készül el.
Vagy vírust kaptál, vagy valamit elcs....tél a windowsban.
Hűha, akkor már kizárt, hogy vírus legyen a gépeden!
100% biztonság, a legjobb vírusirtóval a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!