Windows 10 hibás lemezkép fájl, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Egy rövid ideje már nem mindig bootol be a Windows 10-es rendszerem vagy néha befagy és újraindul. 1 éves új gépről van szó, SSD-re telepített rendszerrel. Most elődob egy sima PDF fájl megnyitásakor ilyet hogy: exception processing message xy...hibás lemezkép fájl "acro missing comp w class" ezek után bezárul. Az sfc / scannow-nál talál corrupt fájlokat,de van amit nem tud kijavítani. Újraindítás után is előjön az üzenet. Telepítsem újra ? Ötletek ?2020. ápr. 17. 11:17
1/6 anonim válasza:
Memtest86+ futtatása, ha minden rendben van, HDD Sentinel-lel SSD megnézése, ha minden rendben van, fontos adatok lementése és újratelepítés.
2/6 A kérdező kommentje:
A memoria rendben volt, mivel egyszer voltam szervizben. Az SSDvel lehet még gond...
2020. ápr. 17. 12:21
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
persze lehet
csereled, garizod (csere)
szerviz kicsit ranezett gepre? Vagy csak ramra? Mert mas hibai is lehetnek
Miket hasznalsz? Virusirto? Semmit?
nem e "progi" ("virus") okozza ezeket
4/6 A kérdező kommentje:
Ránéztek mindenre, a táppal volt gond, nem volt elég neki az 500 W. Jelenleg amiket olvasgatok, hogy lehet még az ISO képfájl kezelő, az én esetemben a daemon tools lite. Na a probléma, hogy nem tudom letörölni, mivel nincs a telepített programok között.
2020. ápr. 17. 14:13
5/6 A kérdező kommentje:
Az SSD olvasás teszt nem hozott ki hibát, a kondiciója ugyan 94%-os de azt is jónak írja.
2020. ápr. 17. 14:43
6/6 A kérdező kommentje:
Letöröltem a daemon toolst, azóta egyelőre oké.
2020. ápr. 17. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!