Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Wordot hogyan tölthetem le...

Wordot hogyan tölthetem le legegyszerűbben win 10-re? Lépésről lépésre, az is érdekel miután letöltöttem mi a teendő a letöltések mappában

Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A Word egy fizetős szoftver - a Microsoft Office programcsalád tagja.

Elérhető próbaváltozata:

[link]

ha diák vagy tanár vagy, akkor "ingyen" (az adófizetők pénzén) hozzájuthatsz:

[link]

ellenkező esetben meg kell venned:

[link]

Van ingyenes, nyílt forrású, multinacionális nagyvállalattól független alternatíva a Libreoffice személyében:

[link]

amiből a Writer felel meg a Wordnek:

[link] termekbemutato/writer/

2020. márc. 17. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Innen: [link]

De utána online boltból licenszet kell vásárolni.

Ezért inkább a free alternatívákat választanám. Pl Libre Office..

2020. márc. 17. 20:22
 3/3 tabaki ***** válasza:
Én ugyan nem azt használok, úgyhogy biztosat nem tudok, de ami a telepítést illeti, meglepne, ha egyéb dolgod lenne, mint egy duplakattintás a letöltött fájlra, és hogyha kér valamit (pl. a telepítés helyének megadását), akkor azt beállítani és/vagy leokézni. Ha (mint az valószínű), több meghajtód is van, akkor szokás az általában kisebb méretű rendszermeghajtó (C) helyett másikra telepíteni helykímélés céljából.
2020. márc. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!