Wordot hogyan tölthetem le legegyszerűbben win 10-re? Lépésről lépésre, az is érdekel miután letöltöttem mi a teendő a letöltések mappában
Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 19:27
1/3 anonim válasza:
A Word egy fizetős szoftver - a Microsoft Office programcsalád tagja.
Elérhető próbaváltozata:
ha diák vagy tanár vagy, akkor "ingyen" (az adófizetők pénzén) hozzájuthatsz:
ellenkező esetben meg kell venned:
Van ingyenes, nyílt forrású, multinacionális nagyvállalattól független alternatíva a Libreoffice személyében:
amiből a Writer felel meg a Wordnek:
[link] termekbemutato/writer/
2/3 anonim válasza:
Innen: [link]
De utána online boltból licenszet kell vásárolni.
Ezért inkább a free alternatívákat választanám. Pl Libre Office..
3/3 tabaki válasza:
Én ugyan nem azt használok, úgyhogy biztosat nem tudok, de ami a telepítést illeti, meglepne, ha egyéb dolgod lenne, mint egy duplakattintás a letöltött fájlra, és hogyha kér valamit (pl. a telepítés helyének megadását), akkor azt beállítani és/vagy leokézni. Ha (mint az valószínű), több meghajtód is van, akkor szokás az általában kisebb méretű rendszermeghajtó (C) helyett másikra telepíteni helykímélés céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!