Hogyan tudnám visszaváltoztatni a betűtípust WordPadben? És mitől változhatott meg?
Még decemberben írtam egy 6 oldalas dokumentumot WordPadben, elmentettem. 1 hete írtam még hozzá, majd azt is elmentettem. Pár napja megnyitottam, elolvastam és minden okés volt. Ma megint írni akartam hozzá, azonban először teljesen üres volt a dokumentum, kiléptem, utána pedig ez fogadott.
Azóta kiléptem párszor és visszaléptem, de mindig ugyanez a látvány fogad. Rengeteget keresgéltem már a neten, hogy hogy lehetne helyrehozni vagy, hogy egyáltalán miért történt ez de nem találtam semmit, így utolsó mentsvárként írok ide, hátha valaki tudna segíteni.
Igazad van. De dropbox is felhő. Azt is "feltörhetik". Azert írtam OneDrive mert az office csomag része és nem kell külön szórakozni.
Egy fiók jelszót meg azért csak meg tud jegyezni ( telepítésenként 1x kell beírni). További előnye hogy gépén elkezdi telefonon folytatja vagy fordítva, stb. Teljes az átjárás a PC, Mac, Android, és az iOS te telepített office ok között.
Én 2014 óta használom office csomagot. Rengeteg dokumentumon van OneDrive ban amit 2014 Nem hoztam létre ( munkanaplól pl). Valószínűleg helyi tárolón már rég elkeveredtek volna. Ismétlem szeretem én is dropboxot, de felesleges bonyolítani ha egyszer office default felhőbe és felhőből dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!