Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van ez a Krita programban?

Miért van ez a Krita programban?

Figyelt kérdés

Szeretnék rajzolni a Krita programban, de a piros és a kék színt felcseréli a rétegen (tehát, ha pirossal szeretnék rajzolni, akkor kéket látok, és fordítva). Ezáltal a különböző árnyalatok is felcserélődnek. Valaki tudja, hogy ezt mi okozhatja és hogy tudnám helyrehozni?

Előre is köszi. :)

2020. ápr. 15. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Vadiúj projektben is ezt csinálja?

A blending mode-nál nincs elállítva valami?

Van alphád vagy transparency maskod?

A layer style-nál nincs beállítva semmi?

2020. ápr. 15. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a programot, de valami RGB BGR sorrend lehet elállítva.
2020. ápr. 15. 23:00
 3/4 tabaki ***** válasza:
#2 ötlete logikus, de én egyelőre nem találtam ilyesmit a kismillió beállítási lehetőség között; T0ba. kérdései megalapozottabbnak tűnnek. Szerencsésebb volna a jelenség kétes értékű leírása helyett a réteg tulajdonságait bemutatnod, esetleg még az ecset színkeverési módjára is rá lehetne nézni
2020. ápr. 16. 13:24
 4/4 Nikolett299 válasza:
Szia! Nekem is ez volt eddig a probléma de most sikerült megcsinálnom. Én valamit a Setting->display->canvas accelerationnél állítottam valamit meg a frid settingsnél feltoltam 1,00-ra a opacityt. és aztán bezártam újra megnyitottam és mükődőtt.
2020. ápr. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!