A Windows 10 miért nem reagál semmire?
Dolgoznom kellene de már egy órája bármire kattintok semmire nem reagál.
A kurzor működik de azon kívül semmi, semmilyen gombkombináció és semmire nem tudok kattintani.
Most igen, most meg updatelni kezdett :))
Megáll az ész ilyen szoftvert hogy tudnak eladni
Én is meg vettem, majd kidobtam, és 4 éve Linux -ot használok.
Kérdező, sajnos ez ilyen, otthoni felhasználók tesztelik az üzleti részre fejlesztett rendszert.
Úgy, hogy ha valakinek azt mondanám, hogy van Linux tök ingyen, meg rá LibreOffice, szintén tök ingyen, és nem áll neki önkényesen frissíteni, nem fog licencek miatt nyavíkolni, és mellesleg stabilabb, és kevesebb erőforrást zabál, akkor egyből jön a hiszti, hogy "de hát én nem ezt szoktam meg", meg "az iskolában mást tanultunk", meg minden olyan, ami nettó hiszti, és pár óra alatt tökéletesen megszokható lenne.
De a MS akármennyire is ganaj cég, egy dolgot nagyon profin csinált: a beetetést. Szerinted miért adja az iskoláknak ingyen? (Dehogy ingyen, brutális pénzt fizet neki az állam ezért...) Miért ingyenes minden tanulónak azn Office 365? Hogy az ő termékeiket tanítsák, és az ő termékeiket tanulják. Miért? Hogy amikor majd a tanulóból munkaerő válik, akkor kislányos hisztiben törjön ki, ha esetleg nem Microsoft termékek vannak a gépére telepítve. Vagy ha vezető lesz, akkor fel se merüljön benne, hogy esetleg létezik élet a Microsofton kívül is, hiszen egész addigi pályája során csak ezzel találkozott.
Ráadásul most már Windowsból is csak egy termékvonal van, és gyakorlatilag már csak egy verziót támogatnak. Amikor létezett egyidőben Win98 és WinNT, és a kicsit korábbi verziókat sem üldözték inkvizítorokat megszégyenítő vehemenciával, volt Microsofton belül is alternatívája az elégedetlen ügyfélnek. Most nincs. Ott a Win10, más választásod nincs.
Ileltve de, van... csak mint írtam, aminek a nevében nincs ott a Microsoft, attól a jól beetetett droid sikítófrászt kap.
Pedig semmivel nem nagyobb változás a Linux a Windows után, mint amilyen idétlen átszabásokat eszközöltek a Windows egyes verzióiban.
Én otthon is, és a munkahelyen is váltottam. Azóta negyedannyi probléma sincs a géppel. Sőt... Az elmúlt 1 évben egyszer fagyott meg a Linux úgy, hogy újra kellett indítanom. Emellett gyorsabb, stabilabb, és nincsenek olyan bosszantó, munka- és szabadidőt égető problémák, amik Windowson mindennaposak.
+1 pont a Linuxnak.
Évek óta használom, és jóval kevesebb a probléma vele.
7
De én le akarom tiltani.
ÉN AKAROM IRÁNYÍTANI A SZOFTVERT AMIT MEGVESZEK!!!
„ÉN AKAROM IRÁNYÍTANI A SZOFTVERT AMIT MEGVESZEK!!!”
Hát igen, akkor tényleg csak a linux marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!