Miért tűnik el a létrehozott virtuális meghajtó?
deamon tools lite 10.12, windows 10
simán csak a meghajtó hozzáadására mentem, azon belül a DT-t választottam. létrehoztam a meghajtót, csatlakoztattam hozzá az iso fájlt (vagy hozzárendletem? nem tudom hogy mondjam), elég volt csak a lenti alsó sávban lévő CD-ikonra kattintani, és ment minden. de miután kilépek majd újból be, a meghajtók eltűnnek.
Rengeteg alternatíva létezik, ami jobb az említett programnál és nem mellesleg sokkal kisebb.
Ilyen pl. a VirtualCD, ami bár régebbi kiadás, de azzal ISO-t írni is tudsz, állandóan elérhető akár 10 meghajtó is, jobb alsó sarokban tudod választani, hogy betöltsön-e ISO-t, vagy épp kiadja, programon belül pedig állítható, hogy csak újraindításig legyen "behelyezve a lemez", vagy eltávolításig.
Elképzelhető, hogy nálad is ilyen beállítással lesz a gond, bár te konkrét meghajtót említettél és nem csak a lemezt benne, így már nem biztos.
Szóval ha ezzel a programmal nem megy, amivel próbálod, keress mást, rengeteg alternatíva van! Én a daemonról 10 éve mondtam le, amikor kisebbeket, egyszerűbbeket vagy épp profibbakat találtam, mint pl. a VirtualCD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!