Az a problémám hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor rögtön a kali Linux jelenik meg és így nem tudom megnyitni a Windows Mit csináljak hogy a Windows induljon el ugye nem tűnt el?
Egy dolgot tarts szem előtt: soha ne csinálj olyasmit, amiről nem tudod, hogy micsoda!
Ezekkel a Youtube-videókkal az a baj, hogy rémesen felületesek. Ebből te nem fogod megtanulni, hogy mi az a partícionálás, bootmanager, milyen partíciótípusok vannak, mi az a boot menü, stb, stb. Annyit csinálnak, hogy elmutogatnak, hogy ők mit hogyan csináltak. Ami nem feltétlenül egyezik azzal, amit Te akarnál.
Hogy ott van-e még a Windows, az azon múlik, hogy a telepítés során legyalultad-e a háttértárról. Mondjuk nem tudom, a Kali bootmanagere milyen, eddig még nem éreztem késztetést a kipróbálására, de a legtöbb Linux telepítés után megkeresi a többi oprendszert, és indításkor ki lehet választani, hogy melyik rendszert akarod használni.
Szóval két lehetőség van:
1. Live DVD-ről (pendriveról) van szó, és egyszerűen a meghajtóban felejtetted. Vedd ki, és indulni fog a Windows.
2. Siekrült letörölnöd a Windows partícióját. Ez esetben sokat nem tehetsz. Újratelepíted a Windwost, és a továbbiakban soha ne kísérletezz élőben! Használj virtuális gépet! Élesben csak akkor csinálj bármit, ha már tudod, hogy mi micsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!